Verantwoord en doeltreffend afvallen bij Pureté

Het is alweer acht jaar geleden dat Pureté aan de Laan van Wateringse Veld voor het eerst haar deuren opende. En in die tijd hebben velen hun weg weten te vinden naar deze inmiddels gerenommeerde schoonheidssalon. “Bij ons kan men verantwoord en doeltreffend afvallen onder persoonlijke begeleiding van onze gediplomeerde medewerkers!” aldus Marianne en Jan Pols, de gedreven eigenaren van Pureté.

Bij Instituut voor gezichts- en lichaamsverbetering Pureté kan men dagelijks terecht voor hannah gezichtsbehandelingen, bio peelings, microdermobrasie, permanente ontharing, permanente make-up, (sport)massages, injectables, O.P.I.gelcolor nails, infrarood afslank cabines/ozon cabines en TC CRYO (vet bevriezing).
“De laatste twee behandelingen willen we even nader belichten. We kunnen heel gericht werken aan plaatselijke figuurcorrecties door de bewegingstherapie in onze infrarood afslank cabines. Met als resultaat een plattere buik of mooiere benen en billen. Na een afspraak voor een gratis figuuranalyse wordt een programma opgesteld. Dit is een persoonlijk programma op gewicht, conditie, gezondheid en leeftijd.”
“Nieuw is de behandeling met de TC CRYO. Door middel van cryolipolise kan men vet verliezen door vet bevriezing. Afhankelijk van het te behandelen lichaamsdeel kan per kuur 3 tot 10 cm vermindering van de omvang gerealiseerd worden. De TC CRYO schakelt in zes seconden over van +6 naar +41 graden Celsius. Deze Thermo Contrast Therapie is de moderne variant van de wisselbadentherapie. De afvalstoffen worden versneld afgevoerd, dus is er snel omvangverlies. Volkomen verantwoord en pijnloos.”

“Het geeft ons een prettig gevoel dat alle mensen die hier komen ons volledig vertrouwen. Vergeet niet dat afvallen een discipline is. Men moet zich op zijn gemak voelen. En daar zorgen wij voor. Laten de mensen maar eens langskomen voor een proefbehandeling met gratis figuuranalyse.”

“Op onze website, die helemaal up-to-date is, staat uitgebreide informatie over onze behandelingen, onze medewerkers, recensies, de openingstijden en de tarieven van ons bedrijf,” besluiten Marianne en Jan Pols. “Tot slot willen we iedereen uitnodigen op zaterdag 17 februari tussen 9.00 en 11.00 uur vrijblijvend binnen te lopen om een impressie te krijgen of om vragen te stellen. En omdat Pureté acht jaar bestaat, zijn er speciale aanbiedingen!”

Contact
Pureté is gevestigd aan de Laan van Wateringse Veld 787 te Den Haag. Tel. 070-7850780.
Website: www.purete.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.