Van de Kaart LIVE in Moerwijk

In het TV West programma Van de Kaart loopt Jet Sol in een rechte lijn door de regio. Op Tweede Paasdag gaat Jet de uitdaging aan om dit live te doen. Van de Kaart LIVE is maandag 2 april vanaf 10.30 te zien op Facebook, via de website en via de app. Deze keer gaat de tocht door Moerwijk.

Door huizen, over de schutting en door het water. Presentatrice Jet Sol, geluidsman Kees van der Knaap en cameravrouw Annelies Dijkman trotseerden de afgelopen jaren al heel wat obstakels in het tv-programma Van de Kaart. Nooit eerder deden zij dit LIVE. Op Tweede Paasdag krijgt Jet een plattegrond van Moerwijk met daarop een lineaalrechte lijn. Vanaf dat moment kan men elke stap van haar live volgen. Bereikt ze haar eindpunt: Atletiekvereniging AV Sparta? Of strandt ze onderweg? Jet: ‘Ik heb geen idee hoe snel we de lijn kunnen lopen. Ik heb gehoord dat we veel water tegenkomen… Alles hangt af van de gastvrijheid van de Moerwijkers en van de reacties van de kijkers…’

Help Jet
Wie doet de deur voor Jet open? Wie heeft een ladder? Een bootje? Onderweg door Moerwijk heeft Jet regelmatig hulp nodig. Iedereen die in de buurt woont, kan een handje helpen. Volg de LIVE-uitzending en weet waar Jet staat en wat ze nodig heeft. Reageer direct op haar verzoek via Facebook.

Kom langs!
Tussen 13.00 en 15.00 uur wordt Jet verwacht bij het eindpunt: atletiekvereniging AV Sparta in het Zuiderpark. Deelnemers en toeschouwers van de speciale obstakelrun wachten haar op. Iedereen is welkom. De toegang tot AV Sparta is gratis. Meedoen met de obstakelrun? Ga dan naar de website van de atletiekvereniging.

Download de app
Van de Kaart met Jet Sol is 2 april te zien via www.Facebook.nl/omroepwest en via de website Omroepwest.nl. Of download de app. Van 10.30 tot ze bij hun eindpunt zijn…
De regionale zender TV West is landelijk te zien via digitale tv-ontvangers (onder meer Ziggo kanaal 30), via de website en de gratis app voor mobiel en tablet.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.