Valentijnseditie Hollands Feest en 100% NL

Lezersactie: doe mee en maak kans!

De tijd vliegt voorbij want het is nog maar vier weekjes en dan is het gezelligste Hollandse feest met alle Toppers alweer zover! Op zaterdag 13 februari wordt het leukste Hollands Feest van 2016 in Rijswijk gegeven. En dat is de Valentijnseditie van Hollands Feest en 100% NL in Event Plaza. In deze editie is weer een super line-up neergezet. De volgende artiesten zullen een spetterend optreden geven: Jeroen van den Boom, Thomas Berge, Django Wagner, Tino Martin, John West en Haagse Hazûs. Zelfs de deejays van 100% NL, Lex Gaarthuis en Lex Landeweerd, zijn erbij om het feest helemaal compleet te maken.

Zorg wel dat je er snel bij bent, want de kaartverkoop gaat ontzettend hard en dit zal wederom een uitverkochte editie worden. De kaarten zijn verkrijgbaar voor maar 18,50 euro. Let op! De goedkope Fase 2 tickets van 18,50 euro zijn al bijna uitverkocht. De Fase 3 tickets van 21,50 euro gaan al bijna in de verkoop.

Verder zijn er nog VIP Tafels beschikbaar. Deze zijn al te boeken met vier personen, en al vanaf 80 euro per persoon. Voor meer informatie hierover kan men contact opnemen met de organisatie via nesselandefeest@gmail.com of 06-16249822.

Voor meer informatie en voor kaarten: kijk op de website www.hollands-feest.nl of bel 06-16249822. Tevens zijn kaarten bij alle Primera winkels verkrijgbaar. Uiteraard staat het een en ander ook op Facebook!

Lezersactie
Voor een lezersactie in deze krant worden 5×2 vrijkaarten verloot. Meedoen en kans maken is eenvoudig. Vul onderstaande in en mail dit naar lezersactie@haagmedia.nl. De reacties moeten uiterlijk maandag 18 januari binnen zijn.

COUPON

Vraag: Hoe heten de deejays van 100% NL?
Antwoord:
Naam:
Adres:
Woonplaats:
Tel.nummer:

1 reactie

 1. De DJ,s zijn Lex Gaarthuis en Lex landeweerd

  Mijn naam is Marga Lander
  Kroosvaren 41
  2631 DS Nootdorp

  ik wil graag meedoen om een kans te maken op vrijkaarten voor dit grandioze spektakel.
  Heel veel succes

  Vriendelijke groet

  Marga Lander

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.