Unieke veiling sportitems voor Stichting One Love For Life

Wat hebben Rico Verhoeven, Frenkie de Jong en Lewis Hamilton gemeen? Klopt, het zijn allemaal topsporters. Maar behalve dat hebben zij ook allemaal een uniek gesigneerd item beschikbaar gesteld voor de veiling van de recent opgerichte stichting One Love For Life. Een gesigneerde bokszak, een gesigneerd Ajax-shirt en een door de vijfvoudig wereldkampioen gesigneerde pet. Stuk voor stuk unieke items waar iedereen in een veiling op kan bieden vanaf 5 maart aanstaande.

De veiling kent nog meer bijzondere items. Wat te denken van een door Marco van Basten gesigneerd Oranje-shirt. Een paar handschoenen van Tom Coronel, een bokszak gesigneerd door drievoudig K1 kampioen Remy Bonjasky of ga je toch voor de gesigneerde basketbal van de enige Nederlandse NBA kampioen Francisco Elson?

Goed doel
Degene die het hoogste bod doet, is een absoluut uniek verzamelobject rijker en heeft ook nog eens een belangrijke bijdrage geleverd aan een goed doel. De opbrengsten komen namelijk ten goede aan de nieuwe Stichting One Love For Life. De stichting heeft tot doel om patiënten met longkanker te informeren over behandelingen die (nog) niet in Nederland aangeboden worden. Voor patiënten die een behandeling in het buitenland (en een eventuele crowdfunding) overwegen heeft de stichting een handige lijst met ‘do’s and dont’s’ beschikbaar op haar website www.1love4life.nl.

Bieden maar!
Alle veilingitems voorzien van detailfoto’s vind je terug op www.1love4life.nl De online veiling sluit op 4 april 2019 om 23.59 uur. Alleen als de minimumopbrengst niet wordt gehaald, kunnen items opnieuw ter veiling aangeboden worden. Bieden maar, want deze veiling kent alleen maar winnaars!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.