Uniek terugblikboek op SVV Scheveningen

Lezersactie: doe mee en maak kans!


Voetbalclub SVV Scheveningen bereikte in het seizoen ’95-’96 het bijna onmogelijke. Onder leiding van de toen nog redelijk onervaren coach Martin Jol werd de club kampioen in de hoogste klasse van het zaterdagvoetbal. Daarna werd de vereniging ook nog algeheel zaterdagkampioen én, na winst op zondagkampioen De Baronie, algeheel landskampioen bij de amateurs.

En tussendoor won de succesvolle club ook nog de Haagsche Courant Cup, dus vier prijzen in één maand tijd! Daarover verscheen een fraai boek van ex-HC Chef Voetbal Wim de Lange. Hij beschrijft dat glorieuze seizoen en interviewt twintig jaar na dato ook alle betrokkenen nog een keer.

Het boek kost 17,50 en is verkrijgbaar via elke boekhandel, of rechtstreeks bij de uitgeverij: www.nederlandsesportboekenclub.nl

Lezersactie
Voor een lezersactie in deze krant worden 5 boeken ‘Niets meer aan doen, Scheveningen kampioen!’ verloot. Meedoen en kans maken is eenvoudig. Vul onderstaande in en mail dit naar lezersactie@haagmedia.nl. De reacties moeten uiterlijk maandag 16 juli binnen zijn.

COUPON
Vraag: Hoeveel prijzen won Scheveningen toen in één maand?
Naam:
Adres:
Woonplaats:
Tel.nummer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.