Uniek jubilea bij SV Die Haghe

Dat SV Die Haghe 1 al jaren uit een grote vaste spelersgroep bestaat is algemeen bekend. De technische staf onder leiding van trainer Wim de Jong en zijn assistent Edwin Voois werken daar ook hard aan en het lukt de staf ieder jaar weer om spelers te behouden, dan wel nieuwe spelers aan te trekken die niet weer na 1 jaar vertrekken. Zo is er een grote vaste kern van spelers ontstaan die al jaren samenspelen en het voor elkaar hebben gekregen om van de 3e klasse naar de 1e klasse te promoveren door 2 kampioenschappen.

Nu speelt deze groep, nog steeds op dezelfde basis in de 1e klasse en staat Die Haghe na 12 wedstrijden op een mooie 9e plaats. Na de wedstrijd tegen Heinenoord (3-3) was het een mooi moment om bij de vriendenborrel van Die Haghe 1 een uniek jubilea te vieren. Maar liefst 4 spelers werden gehuldigd voor het gespeelde aantal wedstrijden in Die Haghe 1.

Peter de Kleer werd gehuldigd voor maar liefst 225 wedstrijden, Sander de Jong speelde 175 wedstrijden, Junior Nelson Quarty 150 wedstrijden en Jesse Bakker 100 wedstrijden. Alvorens de bloemen en een fotocollage uit te reiken roemde voorzitter Ton v.d. Starre het teamverband en hechtheid binnen de spelersgroep en noemde dat niet voor niets de grootste pijler onder het huidige succes van Die Haghe.

Op de foto staan vlnr: Sander de Jong; Jesse Bakker, Peter de Kleer en Junior Nelson Quarty

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.