Uniek in Loosduinen bij Jacobson Haarmode & Haarwerken

Esther en haar team van ruim ervaren enthousiaste haarstylisten bestaande uit Nathalie, Linda, Els, Bernice, Mariëlle, Lindsey en Patrick zijn alweer 10 jaar op de Lippe-Biesterfeldweg 16 A in Loosduinen gevestigd. Het 91-jarige familiebedrijf staat al jaren bekend om haar expertise. U wordt altijd geholpen door een gediplomeerde haarstylist die op de hoogte is van de laatste technieken en trends. Behalve het vaktechnische aspect vinden de klanten van Jacobson Haarmode & Haarwerken vooral de prettige ongedwongen sfeer die het team uitstraalt een belangrijke reden om vaste klant te zijn. In deze kapsalon wordt altijd goed naar de klanten geluisterd en een eerlijk advies gegeven.

Naast de goedlopende dames- en herenkapsalon kunnen klanten ook terecht voor diverse soorten haarwerken. Zowel dames als heren kunnen een afspraak maken voor een vrijblijvend intakegesprek waarbij allerlei informatie wordt gegeven over de diverse soorten mogelijkheden en of er een vergoeding vanuit de zorgverzekering kan plaatsvinden. Esther en Patrick zijn ervaren haarwerkers die vele oplossingen voor diverse haarproblemen hebben.

Dames met dun haar of een haarprobleem opgelet
Nog steeds horen zij regelmatig: “Wordt een haarwerk vergoed door mijn verzekering?” Het antwoord hier op is: ‘ja’. Maar er zijn nog steeds veel dames die hier niks vanaf weten. Elke verzekering vergoedt minimaal 431euro en een aanvullende verzekering vaak meer. Jacobson Haarmode en Haarwerken heeft contracten met alle zorgverzekeringen in Nederland dus ook met die van u. Een haarwerk zichtbaar? Nee hoor een haarwerk van tegenwoordig is onzichtbaar en niet te vergelijken met de toupetjes en pruiken van vroeger!

Ook dames die een chemobehandeling en/of bestraling moeten ondergaan kunnen bij Esther en Patrick terecht. Door de jarenlange ervaring en diverse trainingen kunnen zij u goed begeleiden op het gebied van haarwerken en het proces rondom de haaruitval door de chemo en bestralingen. Er kan al binnen 10 dagen een haarwerk voor u klaarliggen.
Mannen kunnen bij Jacobson Haarmode & Haarwerken terecht voor een haarstuk die niet van echt te onderscheiden is. Het haarstuk wordt door middel van medicinale lijm op de hoofdhuid bevestigd en vervolgens kan er mee gesport, gezwommen en gedoucht worden. Het is niet van echt te onderscheiden en de mannen zien er gelijk jaren jonger uit.

Heeft u interesse? Dan kunt u bellen naar telefoonnummer: 070-3467939 om een afspraak te maken voor een vrijblijvend intakegesprek.
Wilt u een afspraak maken voor de kapsalon dan kan dit zowel telefonisch en online via de website: www.jacobsonhaarmode.nl. De openingstijden zijn: di, wo en vr van 9.00 tot 18.00 uur, donderdag van 9.00 tot-21.00 uur en zaterdag van 9.00 16.00 uur.
Jacobson Haarmode & Haarwerken is gevestigd op de Lippe-Biesterfeldweg 16 A, 2552 EB Den Haag(Loosduinen) tussen de haltes Loosduinse Hoofdstraat en Kapelaan Meereboerweg van Tram 2. U kunt gratis parkeren voor de deur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.