‘Under African Skies’: Afrika in beeld en geluid

Lezersactie: doe mee en maak kans!


Al ruim 40 jaar communiceert Chris Hinze muzikaal met vreemde culturen en gaat hij gewapend met professionele audio en video opname-apparatuur op pad. In dit geval is het mystieke en uiterst swingende Afrika het land van inspiratie. De combinatie van adembenemende reisimpressies (op een gigantisch scherm) en live muziek zorgen voor een optimaal effect bij het grote publiek, getuige de volle tot uitverkochte zalen van vorige multimediaconcerten in binnen- en buitenland.

Zaterdag 6 april (aanvang 20.15 uur) staat hij met zijn programma ‘Under African skies’ in theater In de Steeg in Den Haag. Tickets voor deze voorstelling zijn te koop via www.chrishinze.nl. Hier vindt men ook een voorproefje om al vast te kijken en te luisteren naar de Africa video clips.

Uiteraard zal het accent op de muziek liggen, die geïnspireerd is op de adembenemende documentaire-achtige video’s. Dit in combinatie met zijn fluitspel waarbij hij improviseert op de orkestbanden van zijn diverse cd’s en nieuw materiaal. Visuele en verhalen, doorspekt met anekdotes, worden samengesmeed tot een boeiend schouwspel.
„Saliah/under African Skies“ neemt u mee naar de fascinerende wereld van de Afrikanen, hun gemeenschappen, religies en de muziek te midden van de alles overweldigende natuur. Uniek in zijn soort, zal ook deze voorstelling een gevarieerd publiek trekken: Afrikaliefhebbers, reisfanaten, muziekliefhebbers en natuurlijk fans van Chris Hinze.

Lezersactie
Speciaal voor lezers van deze krant worden 4 cd’s verloot. Meedoen en kans maken is eenvoudig. Vul onderstaande in en mail dit naar lezersactie@haagmedia.nl. De reacties moeten uiterlijk maandag 8 april binnen zijn.

COUPON
Vraag: Hoelang communiceert Chris Hinze muzikaal met vreemde culturen?
Naam:
Adres:
Woonplaats:
Tel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.