Uitreiking Vrijwilligersprijzen 2017 Rijswijk

Maandag 29 januari heeft wethouder Marloes Borsboom van Participatie de Vrijwilligersprijzen 2017 uitgereikt. In een volgepakte Rijswijkse Schouwburg overhandigde zij de trofeeën aan Oudergroep Klank in de categorie Bewonersinitiatief, Freek de Jong in de categorie Individueel, de Rijswijkse kinderambassadeurs in de categorie Groepen en Tji Yu Kan in de categorie Jongeren.

Vele vrijwilligers zetten zich belangeloos in voor Rijswijk en maken het leven en de omgeving voor velen een stuk aangenamer. Wethouder Borsboom: “Vrijwilligers zijn het cement van onze samenleving. We kunnen niet zonder. Daarom verdienen ze het om in het zonnetje gezet te worden.” Dat gebeurde dus maandag tijdens het Vrijwilligersfeest, waarvoor alle vrijwilligers in Rijswijk waren uitgenodigd. Onderdeel van dit jaarlijks terugkerende feest is de prijsuitreiking van de Vrijwilligers van het jaar.
Alle winnaars ontvingen de felbegeerde Vrijwilligerstrofee en mogen zich een jaar lang ‘vrijwilliger van het jaar’ noemen. De uitreiking van de Vrijwilligersprijzen 2017 en de organisatie van het vrijwilligersfeest is tot stand gekomen in samenwerking tussen gemeente Rijswijk en het Vrijwilligerscentrum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.