Uitnodiging Terrasoverkappingshow Vitrona

Naaldwijk – Vrijdag 15 en zaterdag 16 maart zet Vitrona de deuren weer open voor haar jaarlijkse Terrasoverkappingshow. Tijdens deze twee dagen staat Vitrona volledig in het teken van vaste, schuifbare en lamellen terrasoverkappingen.

Genietmomenten in de tuin
We gaan steeds meer waarde hechten aan het buitenleven. Lange zomeravonden tafelen met vrienden, maar ook in de herfst nog nagenieten van de laatste zonnestralen. Met een terrasoverkapping kun je het hele jaar buiten genieten. “In onze showroom presenteren wij diverse opstellingen. Vooral de terrasoverkappingen met een lamellendak of een recht glasdak vallen in de smaak. Tegenwoordig kun je een overkapping volledig naar je eigen smaak aanvullen met led-verlichting, heaters, kachel of zelfs speakers. Maar ook de glazen wanden, windschermen en zonwering zorgen voor extra comfort. Met al deze mogelijkheden bieden wij voor iedere woonwens een oplossing”, vertelt Jack van der Voort enthousiast.

Culinair genieten
Terwijl u ideeën opdoet voor uw eigen tuin, geniet u van de culinaire hapjes die door een plaatselijke chef kok van Pure Passie On Tour worden bereid op een ‘Green Egg’. Neem gerust uw kinderen mee, want in de showroom is er voor de allerkleinsten altijd wel wat leuks te beleven in de speelhoek of bij de (veilige) Koikarpervijver.

Van harte welkom
De Terrasoverkappingshow bij Vitrona is geopend op vrijdag 15 maart van 9.00 tot 17.00 uur en zaterdag 16 maart van 10.00 tot 17.00 uur. Er is voldoende eigen parkeergelegenheid bij de showroom aan de Grote Woerdlaan 36c te Naaldwijk. U bent van harte welkom.

Meer informatie over Vitrona en de mogelijkheden voor zonwering en terrasoverkappingen kunt u vinden op www.vitrona.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.