Twee gezellige feesten in de Silverdome

Lezersactie: doe mee en maak kans!


In het weekend van vrijdag 21 en zaterdag 22 december worden in de Silverdome aan de Van der Hagenstraat 20 in Zoetermeer twee gezellige feesten georganiseerd door Timeless Events.

Op vrijdag 21 december van 19.00 tot 02.30 uur worden jouw foutste dromen werkelijkheid! De Silverdome wordt namelijk omgetoverd tot de FOUTSTE kroeg van Nederland. Wat kan je verwachten? De leukste en gekste artiesten: Q Music ‘Het Foute Uur Live’, Samantha Steenwijk, Dave Roelvink, The Darkraver, en vele andere. De foutste, maar oh zo leuke hitjes #guiltypleasures! Een geheel in thema aangekleed podium. Meters bier. 100% gezellige gekkigheid en nog heeeeeel veel meer! Kortom… één groot FOUT spektakel! Profiteer nu van de spotgoedkope actie tickets voor slechts €12,50 ex. Fee. Let op, er is er een beperkte oplage. Wanneer de actie tickets zijn uitverkocht, gaat de ticketprijs omhoog.

En op zaterdag 22 december van 20.00 tot 03.00 uur is het weer de hoogste tijd om uit je dak te gaan op de beste Pop, House, Hip-Hop, Dance en Happy Hardcore van ‘toen’. De Silverdome wordt voor één avond omgetoverd tot het 90’s & 00’s tijdperk, waarin je jezelf voor heel even weer terugwaant in je jeugdjaren. Dus trommel al je oude vrienden en nieuwe maten op voor het gezelligste en grootste indoor 90’s en 00’s feest in Zoetermeer. In 2017 was de allereerste editie uitverkocht; daarom keren wij dit jaar weer terug in ‘onze’ vertrouwde tempel: de SilverDome.

Met de Engelse boy band FIVE wordt 90’s & 00’s XXL Indoor voorzien van internationale allure. Nog nooit heeft deze populaire boy band in Zoetermeer opgetreden. Samen met de top acts Twenty4Seven, DJ Paul Elstak, Def Rhymz, Jeroen Post, DJ Seran en DJ Pascal wordt de Silverdome op 22 december dé ontmoetingsplek van Zoetermeer en omgeving. Profiteer nu van de spotgoedkope Hyves Earlybird tickets voor slechts €17,50 ex. Fee. Let op, er is er een beperkte oplage. Wanneer de actie tickets zijn uitverkocht, gaat de ticketprijs omhoog.

VIP-tickets
Voor beide feesten zijn ook VIP-tickets beschikbaar. Verzamel je vrienden en beleef het feest vanaf een wel hele mooie spot met allemaal leuke voordelen zoals een Speciaal VIP deck, inclusief 5 consumptiemunten, een perfect uitzicht op de show, welkomstdrankje, hapjes, kluisje (1 per 2 personen), aparte ingang (geen rij) en VIP toiletten. Let op! Beperkt aantal tickets beschikbaar. Voor beide feesten geld de leeftijd 18+. Tickets, info & VIP: www.timelessevents.nl/tickets

Lezersactie
Voor een lezersactie in deze krant worden voor beide feesten 25×2 kaartjes verloot. Meedoen en kans maken is eenvoudig. Vul onderstaande in en naar dit naar lezersactie@haagmedia.nl. Geef ook even aan naar welk feest je voorkeur uitgaat. De reacties moeten uiterlijk maandag 10 december binnen zijn.

COUPON
Vraag: Welke populaire boy band heeft nooit eerder in Zoetermeer opgetreden?
Naam:
Adres:
Woonplaats:
Tel. nummer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.