Turion Events organiseert derde editie Happen en Stappen

Lezersactie: doe mee en maak kans!


Win een volledig arrangement voor twee personen, met 4-gangen en vijf drankjes per persoon voor Happen en Stappen Oud-Rijswijk, ter waarde van € 119,00!
Doe mee en geniet van 4-gangen op één avond in het centrum van Oud-Rijswijk.

Elke groep start met een voorgerecht in één van de restaurants. Na elke gang loopt iedereen gezellig met de groep naar het volgende restaurant. Hier komen weer sensationele gerechten tevoorschijn. Daarnaast wordt bij elke gang ook een glas wijn, bier of fris ingeschonken.

Turion Events is met Happen en Stappen begonnen in Nootdorp. Hier komt de organisator van Happen en Stappen dan ook vandaan. Happen en Stappen was daar een enorm succes. Nu kan niet alleen Nootdorp genieten van Happen en Stappen, ook in Rijswijk en de dorpen Voorburg, Berkel en Rodenrijs en Leidschendam wordt dit georganiseerd. Voor meer informatie, aanmelden, kosten en de deelnemende restaurants kunt u de advertorial elders in de krant doornemen.

Lezersactie
Voor de lezersactie in deze krant worden twee Happen en Stappen plaatsen verloot. Meedoen en kans maken is eenvoudig. Vul onderstaande in en mail dit naar lezersactie@haagmedia.nl. De reacties moeten uiterlijk maandag 19 maart binnen zijn.

Vraag: Welke restaurants doen er mee met Happen en Stappen Oud-Rijswijk op 28 maart 2018?
Antwoord:
Naam:
Adres:
Woonplaats:
Tel.nummer:
E-mailadres:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.