Trevor David en Mohamed Haddachi tekenen hun eerste contract bij ADO Den Haag

ADO Den Haag is erg trots om te melden dat het wederom twee jeugdspelers heeft vastgelegd. Het gaat om Trevor David (19) en Mohamed Haddachi (18). Zij hebben beiden hun handtekening gezet onder een verbintenis van twee jaar. Zowel David als Haddachi zullen in het nieuwe seizoen deel uitmaken van de hoofdselectie van ADO Den Haag.

David, nu nog speler van Onder 19, speelt al sinds zijn zevende bij ADO Den Haag. De rechtsback heeft ook al de nodige wedstrijden achter de rug bij het beloftenteam. David over zijn eerste contract: “Ik kijk hier heel mijn leven naar uit. Voor volgend jaar heb ik nog geen grootse verwachtingen, maar ik hoop door hard te werken wel op een beloning.”

Haddachi, linksback bij Onder 19, heeft ook al mogen ruiken aan het ‘grote werk’ door wedstrijden in het tweede elftal van ADO Den Haag. Hij speelt al zes jaar bij ADO Den Haag, en ziet zijn eerste profcontract als een droom. Haddachi trots: “Hiervoor heb ik lang en hard gewerkt. Om volgend seizoen bij de selectie te komen, is iets heel moois.”

Foto: Haddachi (links) en David maken volgend seizoen deel uit van de hoofdmacht.

Foto ADO Den Haag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.