Totale leegverkoop bij Heijmans Schoenen

Aan het eind van het jaar sluit Heijmans Schoenen aan de Betje Wolffstraat de deuren van zijn winkel. Tot die tijd houdt deze gerenommeerde schoenenzaak een totale leegverkoop met kortingen die wel tot 70% kunnen oplopen!

Schoenenspecialist John Heijmans blikt terug. “Wij hebben onze klanten drie generaties lang voorzien van schoenen met persoonlijk en deskundig advies. In 1934 is Heijmans Schoenen aan de Rijswijkseweg opgericht door mijn opa J. Heijmans die orthopedisch schoenmaker was en hierin ook colleges gaf. De tweede en derde generatie -mijn vader en ik- die beiden schoenmakers waren, zijn verder gegaan met een reparatie- en schoenenzaak. In 2002 is Heijmans Schoenen verhuisd van de Rijswijkseweg naar de Betje Wolffstraat.”

Na 83 jaar komt er een eind aan Heijmans Schoenen. Het is logisch dat deze schoenenzaak in de loop van de jaren een enorme vaste klantenkring heeft opgebouwd. “We zijn onze klanten dankbaar voor het door hen in ons gestelde vertrouwen,” besluit John Heijmans. “Daarom houden we nu dan ook deze grote opruiming. Profiteer hiervan! Ik zie u graag in mijn winkel. En anders tot ziens!”

Openingstijden
Heijmans Schoenen is gevestigd aan de Betje Wolffstraat 237 in Den Haag. Tel. 070-3294722. De openingstijden zijn op dinsdag t/m vrijdag van 10.00-17.00 uur en op zaterdag van 10.00-16.00 uur. Gratis parkeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.