Topmuzikanten tijdens The Boulevard of Golden Music

Zaterdag  23 september a.s. kunt u genieten van gratis live optredens op Kijkduin van The Rest, Emmaly Brown en MARS.


In The Rest spelen ervaren en gerenommeerde muzikanten zoals gitarist, zanger en componist Polle Eduard. Hij speelde onder meer in de Tee-Set, After Tea en de Polle Eduardband. Zanger/bassist Len Bouman zat onder meer in The Incrowd & Daddy’s Act. Drummer Beau Wassenbergh hanteerde zijn drumstokken bij Livin’ Blues en Boom Boom Mancini. Ook gitarist Ferry Lever speelt mee met de band. Hij oogstte wereldroem met zijn Tee Set. Hun hit Ma Belle Amie haalde zelfs een top vijf notering in de Amerikaanse Billboard top 100. Voorts speelde Ferry bij After Tea, Kadanz en ruim dertig jaar bij Rob de Nijs.  Zangeres Emmaly Brown haalde in 2014 de finale van The Voice of Holland. Ze trad op met Barry Hay, Anouk en Trijntje Oosterhuis. Sindsdien is Emmaly een vaste en gewaardeerde zangeres binnen de popscène.

Kom genieten aan strand, boulevard en zee van pakkende vocalen, heerlijke licks, riffs en grooves door deze snarenwonders. Genieten van een ritmesectie met solide bas- en drumspel door Len en Beau. Zet deze ingespeelde topmuzikanten bij elkaar dan krijg je vanzelf muzikaal vuurwerk. ‘ Rocken ‘ op nummers zoals ‘Ohio’ en ‘Almost cut my hair’ van Crosby Stills Nash & Young. swingen op talloze rockklassiekers en meezingen met de Nederlandstalige hit van Polle ‘Ik wil jou’ Ook zal Polle een duet doen met Emmaly Brown.

De Haagse singer/songwriter Marcel de Boer zal ook een optreden verzorgen. Onder zijn artiestennaam MARS zal hij een aantal nummers laten horen van zijn nieuwe album ‘Songs from Mars’ deel 3. Voorts doet hij een duet met zangeres Kim.
Mars zat onder meer in The Incrowd en deed in zijn studio veel muzikale producties voor bekende muzikanten.
Tussen 15:00 tot 17:45 uur treden de artiesten op en op een van de vele terrassen op de autovrije boulevard kunt u ook heerlijk genieten van een hapje en/of een drankje!

De kleinschaligheid van Kijkduin zorgt niet alleen voor een uniek decor, maar is heel goed bereikbaar en zeer toegankelijk voor alle bezoekers, ook voor mindervaliden. De auto kunt u gratis parkeren op diverse parkeerplaatsen in de omgeving, maar ook 2 buslijnen brengen u tot óp het Deltaplein.

Presentatie: Esther en Boudewijn Regenbogen, organisatie: Martin  Reitsma  & Boudewijn Regenbogen, geluid ‘The Magic of Sound’. Facilitaire ondersteuning Marie. Gastvrouw Els de Wit

1 reactie

  1. Mooi artikel weer van Martin Reitsma, hij zet ons als artiesten altijd weer mooi op de kaart, mijn dank hier voor. Ik kijk er naar uit. Groetjes van MARS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.