Topmodellen en occasions in gloednieuw pand Autohaag Zeeuw Kia aan de Kerketuinenweg

Autohaag Zeeuw Kia heeft zijn vertrouwde pand aan de Kerketuinenweg 26a na tien jaar verruild voor een grotere en modernere showroom op nummer 19. Naast alle modellen van KIA en het exclusieve Stingermodel, is hier ook ruimte voor 50 occasions van uiteenlopende merken.

‘We zijn super enthousiast over de nieuwe locatie,’ zegt Cyriel Kortekaas, manager van Autohaag Zeeuw Kia Den Haag. ‘Het heeft een opvallende uitstraling en in de showroom kunnen we alle 14 modellen van Kia laten zien, waaronder de exclusieve Kia Stinger. Daarmee zijn we één van de zes dealers in Nederland die dit topmodel mogen aanbieden.’

Top Dealer 2017 Award
Autohaag Zeeuw Kia vestigde zich in 2008 aan de Kerketuinenweg 26a. Door het succes van het merk en de hoge verkoopcijfers, knapte de Haagse autodealer echter uit zijn jasje. De grote klanttevredenheid, de hoge score op werkplaats en verkoop, bezorgden Autohaag Zeeuw Kia Den Haag vorig jaar zelfs de award ‘Top Dealer 2017’. Een titel die ze voor de zevende keer ontvingen. Met deze award mogen ze zich scharen onder de tien best presterende Kia dealers in Nederland.

Kia Picanto Omar Munie editie
Speciaal voor de verhuizing naar Kerketuinenweg nummer 19 heeft Autohaag Zeeuw KIA Den Haag een bijzondere editie van de Kia Picanto ontwikkeld samen met Omar Munie. Deze ontwerper is bekend om zijn kleding- en tassenlijn en is een echte Haagse ondernemer. De auto beschikt over een speciale striping, navigatie, lichtmetalen velgen en een unieke door Omar Munie ontworpen tas. Dit bijzondere model is alleen aan de Kerketuinenweg in Den Haag te bekijken en te verkrijgen. KIA heeft vanaf nieuwkoop 7 jaar fabrieksgarantie, 7 jaar gratis APK, 7 jaar gratis navigatie update en 7 jaar gratis internationale wegenwachthulp, wat overdraagbaar is bij occasions.

Uitnodigende klantenhoek
Naast nieuwe modellen heeft Autohaag Zeeuw KIA ruimte voor maar liefst 50 occasions van verschillende merken. Ook zijn de voorzieningen in het nieuwe pand verbeterd. ‘We hebben een prachtige en uitnodigende klantenhoek gekregen, met koffie en elke dag vers fruit,’ aldus Kortekaas. ‘Hier kun je comfortabel wachten wanneer je auto een beurt krijgt.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.