Tibetaanse gelukssymbolen en boeddha’s op Paranormaal Alternatief

Paranormaal Alternatief is hét grootste spirituele event van Nederland en voor iedereen die geïnteresseerd is in spiritualiteit en bewustwording. Er zijn paragnosten, mediums en andere exposanten aanwezig die verschillende consulten uitvoeren zoals kaartleggingen, handlezen, massages en meditaties.

Ook bieden verkoopstands een verscheidenheid aan spirituele artikelen als wierook, boeddha’s, gezondheidsproducten, edelstenen en sieraden. Carmen Mensink geeft op beide dagen een lezing over Tibetaanse gelukssymbolen. Zij schildert Thangka’s en geeft hierin les over de hele wereld. Zo werd Carmen onder andere gevraagd deze gelukssymbolen te schilderen ter verwelkoming van de Dalai Lama in Nederland (2009 en 2014). Alle lezingen en workshops zijn tijdens het weekend gratis bij te wonen.

Algemene informatie
Paranormaal Alternatief zaterdag 2 en zondag 3 april in De Broodfabriek, Volmerlaan 12 in Rijswijk. Zaterdag en zondag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Entreeprijs volwassenen € 8,-, (kinderen 7 t/m 12 jaar € 3,- en kinderen t/m 6 jaar gratis). De korting is alleen geldig op de entreeprijs van 1 volwassene. Kijk op www.paranormaalalternatief.nl voor meer info of bel 070-3075900.

Lezersactie
Lezers krijgen tegen inlevering van dit artikel € 2,- kassakorting bij Paranormaal Alternatief in Rijswijk. Zij betalen € 6,- in plaats van € 8,-. De korting is alleen geldig op de entreeprijs van 1 volwassene en geldt niet i.c.m. andere aanbiedingen.
Vul de bon in uit de krant van deze week en lever in bij de kassa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.