Theater en film in de kerstvakantie

Nog even en dan is het kerstvakantie. Heb je zin om wat leuks te doen in je vakantie? Koop dan nu alvast een kaartje voor een film of workshop in de bibliotheek Rijswijk.

‘Trolls’ (4+)
De altijd vrolijke Poppy en mopperende Branch kijken machteloos toe hoe hun vrienden ontvoerd worden door de slechte Bergens. Hoog tijd voor de kleurrijke trollen om op avontuur te gaan en hun vrienden te redden. Trolls zit bomvol felle kleuren en grappige streken. Swing mee met het bekende nummer ‘Can’t Stop the Feeling’ van Justin Timberlake!
Rijswijk | woensdag 3 januari | 14.00-16.00 uur

‘Hairsparay’ (8+)
Heb je zin om op te treden in een echte musical met het Rijswijks Jeugdtheater? Kom dan meedoen met de workshop Hairspray in de kerstvakantie. Je ouders mogen komen kijken. De temperamentvolle tiener Tracy Turnblad heeft één droom: dansen in de ‘Corny Collins show’. Als haar droom uitkomt, gaat ze op jacht om de regerend Miss Teen Hairspray te onttronen en een tv-zender nieuwe normen en waarden bij te brengen.
Rijswijk | vrijdag 5 januari | 14.00-16.00 uur

Kaartjes voor deze activiteiten koop je met iDEAL op www.bibliotheekaandevliet.nl of aan de balie in de bibliotheek, zolang de voorraad strekt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.