The Boulevard of Golden Music

Komende zomer opnieuw een hit op Kijkduin


Badplaats Kijkduin ondergaat de komende jaren een ware metamorfose. Tijdens deze herontwikkeling blijft Kijkduin evenwel de kleinschalige, gastvrije familie badplaats waar je jaarrond van alles kunt beleven  En niet onbelangrijk: ook het parkeren is nog steeds gratis. Zondag 24 juni a.s. gaat het muziekevenement ‘The Boulevard of Golden Music’ weer van start op Kijkduin met een optreden van The Magic Strangers.

Er zal eveneens een support-act optreden. De aanvang van het evenement is 15.00 uur tot pakweg 18.00 uur. De lokatie is ter hoogte van het voormalige pannenkoekenrestaurant aan het begin van de boulevard.
De band ‘The Magic Strangers’ was in de jaren zestig een bekende Haagse Rockband  met als thuishonk de “Oude Marathon Rolschaatsbaan”  Er werd voor die tijd een unieke tournee gemaakt naar Engeland. Zo speelden ze in november 1965 in diverse clubs waar ook de bekende Engelse bands regelmatig speelden. Er werden diverse platen opgenomen en ook waren ze te horen op radio en tv.

De legendarische muzikanten van toen bundelen deze zomer opnieuw hun muzikale krachten met een talentvolle jonge generatie, dit in samenwerking met het Haags Pop Centrum. Dit zal wederom verrassende optredens brengen. De presentatie en organisatie is in handen van Boudewijn en Esther Regenbogen, Els de Wit en Martin Reitsma. In samenwerking met de Stichting Beach Resort Kijkduin, de ondernemers van Kijkduin en 2 Inspire wordt het opnieuw een bruisend en zinderend seizoen.
Kom genieten op Kijkduin van gezellige horeca, strand, duin en zee én aansprekende evenementen.
Meer info: www.kijkduin-bad.nl

Fotograaf: Cobie Damen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.