Tentoonstelling Amateurspalet in de bibliotheek

Zaterdag 2 december wordt om 14.00 uur in Bibliotheek aan de Vliet de jaarlijkse thematentoonstelling van de Vereniging voor Beeldende Kunst Amateurspalet geopend. Het thema van dit jaar is Vergankelijkheid/Verval.

“Als historische vereniging hebben we dagelijks met dit thema te maken,” aldus Wim Dammers, secretaris van de historische vereniging Rijswijk en opener van de tentoonstelling. “Verval is niet alleen maar een somber onderwerp. Uit verval komt ook weer nieuw leven voort. Na de herfst en de winter komt altijd weer de lente.”

Zo’n veertig leden van Amateurspalet doen mee met deze tentoonstelling die weer een grote verscheidenheid aan werk laat zien. Tijdens de expositie zullen regelmatig leden van Amateurspalet aanwezig zijn om het een en ander te vertellen over deze klassieke schilder- en keramiekvereniging waar zoveel leden in hun vrije tijd het vak beoefenden en beoefenen.

De tentoonstelling is geopend van maandag tot en met vrijdag van 11.00-17.00 uur, zaterdag van 10.00-16.00 uur. ‘s Zondags, 1e en 2e Kerstdag gesloten.
In januari beginnen bij Amateurspalet de lessen weer. Aanmelden is nog mogelijk.
Zie voor meer informatie: www.amateurspalet.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.