Te kort aan helpers op het Wateringse Veld Loopfestijn


Op dit moment zijn er nog onvoldoende personen om alle afstanden door te kunnen laten gaan!
Gratis deelname aan de 5 km,10 km, 2,5 km en de 500 meter afstanden


Het Parcours start en finisht in de wijk Wateringse Veld, ook dit jaar kunt u zich opnieuw inschrijven voor 2,5km wandelen. 
Ooievaarspashouders kunnen voorinschrijven met 50% korting kijk op de website voor meer informatie.

Dit jaar zijn er vrijwilligers nodig tussen 11:00 en 13:30 uur om het Wateringse Veld Loopfestijn tot een succes te maken! Om hier een win/win situatie van te maken kunt u zich als hardloper je samen met een vrijwilliger opgeven. GRATIS DEELNAME ! Als u dit doet, hoeft u geen inschrijfgeld te betalen en kunt u dus gratis deelnemen aan het Wateringse Veld Loopfestijn! Meld u aan bij onze sportconsulent Robert van der Linden via R.vanderLinden@mooiwelzijn.nl
Dus zorg voor een opa/oma, vader/moeder, vriend/vriendin, buurman/buurvrouw of wie dan ook, die mee wil helpen als vrijwilliger en u mag dan gratis deelnemen aan dit Loopfestijn! Er zijn verschillende vrijwilligers taken, onder andere verkeersregelaar, zo kunt u dus als vrijwilliger gelijk de lopers aanmoedigen!

Dus bent u ook 2018 gestart met het goede voornemen om te gaan sporten? Of heeft u een passie voor hardlopen? Dat kunt zich al voorinschrijven via de website www.wateringseveld-loopfestijn.nl

Alle deelnemers krijgen een aandenken voor hun deelname aan het Wateringse Veld Loopfestijn. De dag wordt opgeleukt met veel spel-, sportactiviteiten, muziek, hapjes en veel meer op het zomerfestijn. Het Wateringse Veld Loopfestijn op 10 juni met tijdregistratie is dus een leuk, sportief en betaalbaar evenement voor jong en oud.  Ook burgemeester Krikke zal de festijnen bezoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.