Tapas del Mondo opent derde vestiging in Scheveningen

Afgelopen zaterdag zijn de deuren van de derde vestiging van Tapas del Mondo aan het Gevers Deijnootplein 155-156 in Scheveningen geopend. In 2012 werd aan de Markt in Nootdorp de eerste vestiging van dit inmiddels gerenommeerde restaurant geopend, waarna het tweede restaurant aan de Raamstraat in Den Haag-Centrum volgde. Dit bleek eveneens een succesfomule en nu is het derde restaurant in Scheveningen gerealiseerd. Tapas del Mondo brengt haar klanten in verrukkelijke Spaanse sferen!

Bij Tapas del Mondo zijn de klanten verzekerd van een avondvullend programma. Men kan genieten van smaakvolle hapjes, drankjes en vooral gezelligheid. Het veelzijdige aanbod biedt een ieder wat wils in een prima entourage. De menukaart staat vol met koude en luxe tapas,montaditos en nagerechten. Daarnaast kunnen de liefhebbers van vis en vlees en zelfs vegetariërs hier een avond goed vertoeven. Tevens zijn er speciale Kerst-, Paas- en Valentijnarrangementen.

“Dit restaurant weet hoe het tapas moet bereiden! Proef onbeperkt wereldtapas en geniet samen met je familie en vrienden van deze kleine maar vele smaaksensaties. Laat je goed verwennen door het vriendelijke personeel en geniet volop van de uitmuntende gerechten!”

Verder is Tapas del Mondo uiterst geschikt voor grotere gezelschappen, bedrijfsuitjes, familiebijeenkomsten en vrijgezellenfeesten. “Wij bieden u meerdere mogelijkheden. Neem contact met ons op voor specifieke afspraken en wij zorgen dat u een zorgeloze avond heeft!”

Reserveer nu online en kom gezellig langs bij Tapas del Mundo om de lekkerste tapas van Zuid-Holland te proeven! Er is momenteel een speciale aanbieding, namelijk onbeperkt tapas eten voor 23,50 per persoon. En als openingsaanbieding geldt ook nog eens 50% korting voor de tweede persoon. Deze actie geldt niet in combinatie met andere kortingen en op feestdagen.

Voor catering en om tapas af te halen, kan men via de website online contact opnemen. Speciale wensen zijn altijd mogelijk na overleg. Naast het cateringmenu is er een uitgebreid assortiment aan montaditos. Reserveringen kan men plaatsen via de site. Daarnaast zijn de vestigingen elke dag vanaf 16.00 uur telefonisch te bereiken.

Eten bij Tapas del Mondo is -zoals de naam het al zegt- een wereldfeest!

Zeer overzichtelijke website
Op de zeer overzichtelijke website www.tapasdelmondo.nl staan naast de menu’s, de arrangementen en de prijzen ook de exacte adressen, telefoonnumers, openingstijden, e-mailadressen en het laatste nieuws van de drie vestigngen van Tapas del Mondo vermeld. Telefonische informatie is verkrijgbaar op 06-47173644.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.