Swingende Christmas Disco Party

Lezersactie: doe mee en maak kans!


Zaterdag 16 december, van 20.30 tot 00.30 uur, is alweer de derde editie van de Disco Club in Disco Party @ Sociëteit Engels aan de Koningin Emmakade 4-5b in Den Haag. Deze keer wordt het echt een Swingende Christmas Disco Party!

De Disco Club heeft zijn eigen Dj. En dat is DJ Henkie, ook wel bekend als fotograaf Henk Ros, zie Artfotos.nl voor zijn werk. John Kind organiseert deze feesten samen met Joop van der Zwan sr van Zwan Media. Hij maakt dan ook de posters en promofilmpjes, die onder andere op Facebook te zien zijn.

De Disco Club is een onderdeel Evenementenbureau JK Party & Events van John Kind, dat samen met zijn vrouw Jose runt. Vanaf februari 2016, toen zij begonnen, houden zij zich voornamelijk bezig met het organiseren van verjaardagen, kinderfeestjes, bruiloften, bedrijfsuitjes en jubilea.

Lezersactie
Voor een lezersactie in deze krant worden 5×2 entreekaartjes voor de Swingende Christmas Disco Party verloot. Meedoen en kans maken is eenvoudig. Vul onderstaande in en mail dit naar Haagmedia, Zuidlarenstraat 57/ 2.02, 2545 VP Den Haag of mail het antwoord op de vraag naar lezersactie@haagmedia.nl. De reacties moeten uiterlijk maandag 4 december binnen zijn.

COUPON
Vraag: Hoe heet het evenementenbureau van John Kind?
Naam:
Adres:
Woonplaats:
Tel.nummer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.