SuperWeekend Stichting Single SuperMom

Stichting Single SuperMom laat alleenstaande moeders via het SuperWeekend een belangrijke stap zetten in hun ontwikkeling
Op 12 en 13 november organiseert Stichting Single SuperMom – de landelijke stichting die zich inzet voor de alleenstaande moeder – een SuperWeekend, waarbij single moeders kunnen deelnemen aan inspirerende en informatieve bijeenkomsten, speciaal gericht op deze doelgroep.

 
Elke training heeft een ander thema: Over en uit, De rol van je ex, (Zelf)liefde & het samengestelde gezin, Manager Mama en Financieel zelfstandig. Per bijeenkomst kunnen 16 moeders deelnemen, waar zij de ruimte krijgen met andere vrouwen in gesprek te raken. De ervaring leert dat deze moeders vaak in dezelfde situatie verkeren, waardoor al snel een intieme sfeer ontstaat en moeders openlijk van gedachten wisselen. Dit zorgt niet alleen voor (h)erkenning, maar het sociale netwerk van deze moeders, broodnodig om een prettig leven te bieden aan haar kind(eren), wordt eveneens groter.
De gesprekken worden geleid door een coach die zelf ook deelneemt aan het gesprek. Daarnaast is bij iedere bijeenkomst een ervaringsdeskundige aanwezig.

 
Praktische informatie
Aanmelden kan via www.singlesupermom.com/agenda. Er is de mogelijkheid om aan meerdere sessies mee te doen (mits er voldoende plekken zijn). Voor eten, drinken en kinderopvang wordt gezorgd. De trainingen vinden plaats in Kids Eiland – Van der Kunstraat 119, 2521 BR in Den Haag. Ze gaan van start om 10.00, 12.00 of 15.00 uur (duur per training: drie uur).
www.singlesupermom.com . Facebook . Twitter . YouTube

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.