Summer of Laugh: drie avonden in het Zuiderparktheater

Diligentia programmeert deze zomer comedy, cabaret en muziek in het Zuiderparktheater (lekker buiten!). Drie avonden gevuld met professionele comedians en muzikanten die met elkaar het Zuiderparktheater op zomerse stelten zetten. Humoristisch, scherpzinnig, eigenwijs en trefzeker.

Line-up van topcomedians
In twee comedy-avonden op 28 juli en 11 augustus zijn line-ups geprogrammeerd met topcomedians/cabaretiers als Arjen Lubach, Sjaak Bral, Raoul Heertje, Rayen Panday, Kasper van der Laan, Janneke de Bijl, Speelman en Speelman, Matroesjka, Berit Companjen en Jeroen Leenders. Om de summervibes goed vast te houden, worden beide avonden afgesloten met de immer hippe Pica DJ. Op 24 augustus ziet men het cabaretduo Yentl en de Boer met hun zomeravond-openlucht-theaterconcert.

Unieke samenwerking
De unieke samenwerking tussen Diligentia en het Zuiderparktheater is tot stand gekomen vanuit de gedachte dat ook in de zomermaanden bij het publiek behoefte is aan een fijne avond uit met humor en muziek.

Lucien Kembel, directeur van Diligentia en Theater PePijn: “Wat is er na een lange dag nou fijner dan genieten van een avond uit en een gezonde dosis humor? Ook in de zomer willen wij in die behoefte blijven voorzien. De Summer of Laugh ging daarom van start met een aantal comedy-nights in onze eigen zaal. Gepland noodzakelijk onderhoud aan ons pand zorgde ervoor dat we op zoek zijn gegaan naar iets unieks om een avond uit toch mogelijk te blijven maken. Het enthousiaste team van het Zuiderparktheater stond direct open voor deze gedachte. Natuurlijk! Zij hebben juist in de zomer de kans om ruimte te geven aan professioneel cabaret. Het is een fijne samenwerking. Dat we dit doen, is iets waar ik vanuit de theatergedachte trots op ben!”

Boek nu met korting
Bezoek de comedy-avonden op 28 juli en 11 augustus nu met korting. Ga voor tickets naar: www.diligentia-pepijn.nl/zomer. Gebruik in het bestelproces de actiecode ZUID50 en ontvang 50% korting!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.