Succes Hatchimals CollEGGtibles resulteert in nieuw seizoen

Lezersactie: doe mee en maak kans!

Hatchimals is in één jaar tijd uitgegroeid tot een wereldwijd gewild en populair merk. De verzameldrang naar de Hatchimals eieren was nog niet eerder zo groot, en het succes van de introductie van Hatchimals CollEGGtibles vraagt om een vervolg. Met trots introduceert Spin Master dit voorjaar seizoen 2 van de Hatchimals CollEGGtibles. Nóg meer nieuwe kleurrijke, gespikkelde eitjes die je kunt helpen uitbroeden én verzamelen. Uiteraard mag een verrassing, verstopt in een van de eitjes, niet ontbreken. Hatchen maar en ontdek of jij de gouden verrassing hebt gevonden!

CollEGGtibles is de verzamellijn van Hatchimals, waarbij je mini Hatchimals-eitjes zelf kunt uitbroeden én verzamelen. Het leukste aan de CollEGGtibles? Ze leven allemaal samen in één fantasierijke wereld: Hatchtopia. Breidt de wereld dit voorjaar nog verder uit met meer dan 100 nieuwe CollEGGtibles-soorten.Het stappenplan: van vertroetelen en broeden tot spelen en ruilen.
Vasthouden: verzorg het ei goed. Geef het beestje extra veel liefde, zodat de
Hatchimal kan uitkomen. Houd het eitje goed vast en wrijf zachtjes over het
hartje. Openbreken: wanneer de kleur van het hartje van paars naar roze
verandert, is het tijd om de Hatchimal uit te broeden. Sparen: breek het eitje
voorzichtig open en ontdek snel welke Hatchimal je hebt uitgebroed.

Gouden Hatchimal
Om het succes van de Hatchimals CollEGGtibles te vieren, zijn er in Nederland een gelimiteerd aantal eieren verstopt met daarin een zeldzame gouden Hatchimal. Je maakt kans deze te vinden door aanschaf van een 1-pack, 2-pack + nest en/of 4-pack + bonus. Aan de buitenkant van het eitje is niet te zien of het om deze speciale gouden uitvoering gaat, maar daar kom je snel genoeg achter!

Speelgoedwinkels
De Hatchimals CollEGGtibles zijn verkrijbaar bij de speelgoedwinkels in de volgende verpakkingen: Hatchimals CollEGGtibles 1 Pack €3,99, 2 Pack + nest €6,99, 4 Pack + bonus €14,99, 2 Pack Egg Carton €6,99 en 12 Pack Egg Carton €29,99

Lezersactie
Voor de lezersactie in deze krant worden drie pakketten bestaande uit de Hatchimals CollEGGtibles 4 Pack + Bonus en Hatchimals CollEGGtibles Egg Carton 12 Pack verloot. Meedoen en kans maken is eenvoudig. Vul onderstaande in en mail dit naar lezersactie@haagmedia.nl. De reacties moeten uiterlijk maandag 12 maart binnen zijn.

Vraag: Wat is de prijs van het Hatchimals CollEGGtibles Egg Carton 12 Pack?
Antwoord:
Naam:
Adres:
Woonplaats:
Tel.nummer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.