Stichting Vier het Leven zoekt vrijwilligers

Dit is een oproep voor mensen die het leuk vinden om ouderen te begeleiden naar een theatervoorstelling, een concert of een mooie film. Omdat steeds meer gasten uit Den Haag met Stichting Vier het Leven meegaan is de organisatie op zoek naar enthousiaste en betrokken gastheren en gastvrouwen.

Al jaren organiseert Stichting Vier het Leven theater-, film-, museum- en concertbezoek met begeleiding voor ouderen (65+) die dit niet meer zelfstandig kunnen ondernemen of die niet alleen willen gaan. ‘Vier het Leven’ zorgt voor de gehele organisatie rondom het uitje: entreekaarten, consumpties, begeleiding, vervoer en prettig gezelschap! “Het aantal ouderen dat met ons meegaat, neemt enorm toe en daarom zijn wij dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers om ons team uit te breiden. We gaan met onze gasten onder andere naar het Nationale Theater, het Zuiderstrandtheater, Theater Diligentia, Rijswijkse Schouwburg en Theater Dakota.”

Stichting Vier het Leven is een CBF-erkend goed doel met een ANBI-status. De stichting steunen kan eenvoudig via www.4hetleven.nl. Hier kan men ook de Vier het Leven cadeaubon bestellen, hét culturele cadeau voor ouderen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.