Steenvoorde Klassiek brengt zomerse sferen met Calle Real!

Wanneer u alvast in zomerse sferen wilt komen, is het aan te raden om dit concert te bezoeken op zondag 10 maart om 14.30 uur in het theater van Florence Woonzorgcentrum Steenvoorde.

Calle Real is de naam van het Nederlands-Spaanse flamenco koor, gespecialiseerd in de muziek van het westen van Andalusië. Het koor, in 1999 opgericht door Frans Nottrot onderhoudt een speciale band met Alosno. Dit Zuid-Spaanse dorp, dat een grote contributie aan de flamenco heeft geleverd, wordt ook wel “La cuna del Fandango” genoemd. Calle Real heeft zich verdiept in dit eeuwenoude erfgoed en beschouwt het nog altijd als haar grote inspiratiebron. Calle Real bestaat uit tien zangeressen die begeleid worden door een ensemble van twee gitaristen, een violist, fluitiste en een percussionist. Een optreden van Calle Real is als een muzikale reis langs de dorpen en steden van Andalusië: feestelijk en verrassend, soms hard en meeslepend.

Florence Woonzorgcentrum Steenvoorde, Generaal Spoorlaan 62, Rijswijk. Aanvang 14.30 uur. Einde 16.00 uur. Toegangskaart, inclusief het programma en pauzedrankje, is verkrijgbaar aan de deur van het theater vanaf 14.00 uur en kost € 9,00. Bewoners van Steenvoorde en houders van de FlorencePas betalen € 7,50 en kinderen tot 15 jaar € 6,50. Het theater beschikt over een ringleiding. Vrije zit. Programmawijzigingen voorbehouden. De voorstellingen zijn openbaar, dus niet alleen voor bewoners van Steenvoorde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.