Steenvoorde Klassiek brengt sprankelende muziek met muziektheater Briza

Muziektheater Briza komt op zondag 14 januari om 14.30 uur in het theater van Florence woonzorgcentrum Steenvoorde een sprankelende muziekvoorstelling van Bach tot Brazilië geven. Mooie wereldmuziek uit verre landen, nostalgische liedjes uit het Nederlandse repertoire tot bekende klassieke melodieën. Briza neemt de bezoeker mee op een bijzondere culturele reis. Een aantrekkelijk programma onder leiding van fluitist Jan-Erik Noske met zang en zelfs wat dans.

Briza is een muziektheatergroep die voorstellingen maakt waarin op een aansprekende wijze gebruik wordt gemaakt van ‘live’ muziek en zang, vertellers, dans en video-animatie. In de voorstellingen zijn actuele maatschappelijke thema’s verwerkt als rode draad. Het publiek maakt kennis met bekende en minder bekende instrumenten en dansen uit culturen van over de hele wereld. Culturen die zij van huis uit niet of nauwelijks kennen. In alle producties zijn ‘meedoe’ elementen verwerkt.
Deze voorstelling is een waar muzikaal feestje om de winterkou te doen vergeten!

Recensie: ‘Van zo’n voorstelling krijg je Energie en Ontzettend genoten, dit gezelschap willen wij meer zien en horen’ fam. Le Maire.
Adres: Generaal Spoorlaan 62, Rijswijk. Aanvang 14.30 uur. Einde 16.00 uur. Toegangskaart, inclusief het programma en pauzedrankje, is verkrijgbaar aan de deur van het theater vanaf 14.00 uur en kost € 12,00. Bewoners van Steenvoorde en houders van de FlorencePas betalen € 7,50 en kinderen tot 15 jaar € 6,50. Het theater beschikt over een ringleiding. Vrije zit. Programmawijzigingen voorbehouden. De voorstellingen zijn openbaar (niet alleen voor bewoners van Steenvoorde).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.