Steenvoorde Klassiek brengt het Scherzando Trio

Het Scherzando Trio (Paula Pantin, klarinet, Irene Gabarron, fluit en Roberto Guijarro, piano) is een internationaal ensemble met Rotterdam als thuisbasis. Op zondag 12 november om 14.30 uur in het theater van Florence woonzorgcentrum Steenvoorde brengt dit trio met een combinatie van fluit, klarinet en piano de mooiste klanken ten gehore. Het doel van de musici is het delen van de vreugde van muziek en het ontdekken van repertoire voor deze ongebruikelijke combinatie.

Vanaf 2012 hebben zij opgetreden in diverse theaters en concertzalen in heel Nederland. Zij speelden ook in radioprogramma’s ‘Live uit Lloyd’ en ‘Sophia TV’. Scherzando Trio is geïnteresseerd in het vergroten van de kleine hoeveelheid origineel repertoire voor deze combinatie van instrumenten. Zo vertolkten zij de première van het werk ‘Beginning of Spring’, speciaal voor hen geschreven door de Nederlandse componist Hans Tolhuis. De Iraanse componist Reza Nakisa heeft tevens een werk geschreven en opgedragen aan Scherzando Trio. Zij spelen werken van onder andere Cavallini, Debussy en Sjostakovitsj.

Florence woonzorgcentrum Steenvoorde, Generaal Spoorlaan 62, Rijswijk. Aanvang 14.30 uur. Einde 16.00 uur. Toegangskaart, inclusief het programma en pauzedrankje, is verkrijgbaar aan de deur van het theater vanaf 14.00 uur en kost € 9,00. Bewoners van Steenvoorde en houders van de FlorencePas betalen € 7,50 en kinderen tot 15 jaar € 6,50. Het theater beschikt over een ringleiding. Vrije zit. Programmawijzigingen voorbehouden. De voorstellingen zijn openbaar, dus niet alleen voor bewoners van Steenvoorde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.