Steenvoorde Klassiek brengt Ardjoena Soerjadi

Mensen die het concert van klaviermeester en pianist Ardjoena Soerjadi in 2015 hebben gemist, wordt aangeraden om op zondag 14 augustus om 14.30 uur in het theater van Florence woonzorgcentrum Steenvoorde te komen. Ardjoena speelt dan werken van onder andere Schumann (‘Kinderszenen’) en Beethoven (‘Mondschein’-sonate).

Ardjoena Soerjadi studeerde aan het Rotterdams Conservatorium bij onder andere Daniël Wayenberg waar hij afstudeerde als ‘Piano Uitvoerend Musicus’. Ardjoena heeft altijd een druk bezet muzikaal leven geleid: assistent-dirigent op het Belcanto Festival Dordrecht, cd-opnamen van klavierconcerten en tijdens concerttournees orkesten dirigeren met solopianisten. In 2010 was hij vakjurylid voor het Nationaal Concours voor Jeugdsymfonieorkesten en momenteel dirigeert hij het Capels Dagkoor, het Utrechts Operakoor en het Gemengd Koor Spijkenisse.

Florence woonzorgcentrum Steenvoorde, Generaal Spoorlaan 62, Rijswijk. Een toegangskaart, inclusief het programma en pauzedrankje, is verkrijgbaar aan de deur van het theater vanaf 14.00 uur en kost € 9,00. Bewoners van Steenvoorde en houders van de FlorencePas Extra betalen € 7,50 en kinderen tot 15 jaar € 6,50. Het theater beschikt over een ringleiding. Vrije zit. Programmawijzigingen voorbehouden. De voorstellingen zijn openbaar; niet alleen voor bewoners van Steenvoorde dus.

Foto: Ardjoena Soerjadi in concert. Foto Idsard Bosman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.