Steakhouse Asado viert 5-jarig bestaan en top-rank!

Het is alweer vijf jaar geleden dat Steakhouse Asado voor het eerst haar deuren opende aan het Gantelplein in Wateringen. Inmiddels staat het restaurant in de top 5 van beste Argentijnse restaurants. Een topprestatie volgens velen. Uiteraard zal het jubileum met de daarbij behorende topnotering gevierd worden. En dat zal groots gebeuren: “Drie dagen lang in december kunnen de klanten in Asado genieten van een super driegangen menu tegen een sterk gereduceerde prijs!” aldus de trotse eigenaar Girgis.

Op het moment dat je Steakhouse Asado binnenstapt, voel je gelijk de Argentijnse sfeer op je af komen. In een ambiance met tot in de details aangebrachte aspecten kunnen de gasten een heerlijk avondje uit doorbrengen. Uiteraard met heerlijke gerechten en de lekkerste dranken.

Op de menukaart van Asado staan veel verschillende gerechten. Er is zeker weten voor ieder wat wils. De algemene favorieten zijn de ossenhaas, entrecote, ribeye en T-bone steak die gegrild zijn op een houtskool van beste kwaliteit! Steakhouse Asado biedt ook heerlijke spareribs, kippendijen en overige gerechten aan! Het verrassingsmenu is een aanrader voor de gasten die graag wat nieuws willen uitproberen! Het vlees dat het Steakhouse aanbiedt is altijd vers! Niet ingevroren, maar luchtdicht verpakt!

Een prachtige zaak met een bijzondere inrichting. Steakhouse Asado heeft 125 zitplaatsen, maar zittend en staand kunnen er maar liefs 250 mensen terecht. Steakhouse Asado is dé perfecte plaats om bedrijfsuitjes, bruiloften, recepties en andere groepsarrangementen te organiseren en te houden. In ieder geval genoeg redenen om Steakhouse Asado snel een bezoekje te brengen! Ervaar een avondje uit in Argentinië en proef de Zuid-Amerikaanse ambiance en gastvrijheid.

Jubileumactie
Tot slot! Op 12, 13 en 14 december houdt Asado haar jubileumactie. Op die dagen wordt voor de klanten een drie-gangen menu samengesteld, bestaande uit als voorgerecht: Kippendijen in witte wijn-champignonroomsaus. Als hoofdgerecht: Ribeye met versgebakken groente of Zalm met champagne-piripirisaus en als nagerecht Crème Brûlée, tegen €25 euro per persoon geserveerd. Men dient van tevoren wel te reserveren.

Contact
Steakhouse Asado is gevestigd aan het Gantelplein 9 in Wateringen, de entree is via Restaurant Verona. Tel. 0174-220610. GSM 06-53495982.
E-mail: info@steakhouseasado.nl
Website www.steakhouseasado.nl
De openingstijden zijn op dinsdag t/m zondag van 17.00-22.00 uur. Gratis parkeren voor de deur. Toegankelijk voor minder-validen. Lift aanwezig. Gratis WiFi. Rookruimte aanwezig.

Foto Richard Mulder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.