Starten en finishen op de middenstip!

Zondag 14 oktober vindt de derde editie van de Stadium FunRun Den Haag plaats. Start en finish zijn op de middenstip van het Cars Jeans Stadion en de deelnemers lopen natuurlijk ook door de spelerstunnel. De parcoursen gaan in en om het stadion en er is keuze uit 1 km, 1905m, 5 en 10 km. Met deze FunRun wordt geld opgehaald voor de goede doelen ADO Den Haag in de Maatschappij en de Stichting Bewegen Tegen Kanker

Voor en tijdens de loopafstanden zullen de United Cheer Cheerleaders demonstraties geven. Springkussens zijn aanwezig voor de kids. Alle lopers krijgen natuurlijk water en een medaille. Het event wordt mede mogelijk gemaakt door de maatschappelijk bewuste instellingen en bedrijven BMW Den Haag, Univé, CSU, McDonald’s, Flexpower, Gemeente Den Haag, ADO Den Haag en ziekenhuis HMC.
De ADO Den Haag Stadium FunRun is één van de vele StadiumFunRuns die wordt gehouden. De Stadium FunRuns zijn hardloopwedstrijden in, om en door voetbalstadions door heel Nederland.

Het unieke hieraan is dat men op een andere sportieve manier met de favoriete voetbalclub bezig is en eindelijk het veld zelf mag betreden. De opbrengst van deze FunRuns is altijd gekoppeld aan goede doelen en gaat naar de eigen foundations van de voetbalclubs, en is altijd ook nog naar een lokaal goed doel. Meer info via www.stadiumfunrun.com.

De Stadium FunRun Den Haag is een evenement voor iedereen: jong én oud en getrainde én beginnende lopers. Inschrijven kan via www.adodenhaag.nl/funrun

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.