Start renovatie winkelcentrum De Savornin Lohmanplein

De langverwachte uitbreiding en renovatie van het winkelcentrum De Savornin Lohmanplein start in februari 2019. Wat fijn is, is dat het winkelend publiek hiervan straks geen hinder ondervindt. Zowel het winkelcentrum als de woongebouwen en het parkeerdek blijven te allen tijde toegankelijk tijdens de werkzaamheden.

De totale werkzaamheden worden opgesplist in vier verschillende fases. De eerste fase omvat de uitbreiding van winkels, ‘t Haantje, Albert Heijn, Klap Makelaardij en de Health Spa, aan de Groen van Prinsterenlaan en de Treubstraat. Het verplaatsen van de entree van de Treubflat en de realisatie van een overdekte laad-en loshof voor de Albert Heijn en het verplaatsen van de nutsvoorzieningen. De eerste fase zal naar verwachting ongeveer een jaar in beslag nemen. Uiteraard is dit een indicatie.

In grote lijnen omvat fase 2 de uitbreiding aan het Colijnplein, fase # omvat het dakpalviljoen. De tapis roulant (rolpad) en de herinrichting van het winkelcentrum intern. En in fase 4 is de herinrichting van het parkeerdek aan de beurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.