Start je eigen dierentuin met het beestachtig leuke bordspel My Zoo

Lezersactie: doe mee en maak kans!


Ben jij gek op de dierentuin? Vanaf 1 oktober kun je zelf een dierentuin bouwen! Just Games presenteert het gloednieuwe bordspel My Zoo, waarin je de dieren uit jouw collectie zo snel mogelijk in de juiste verblijven moet plaatsen en ondertussen alles komt te weten over de dieren. Ga de strijd aan met je medespelers, ruil je dieren op de dierentuinmarkt en zorg dat je als eerste een 5-sterren dier in je verblijf plaatst.

Leer met het hele gezin spelenderwijs over de 120 verschillende dieren in het spel. Welke dieren behoren tot de katachtigen en wie wonen op de Savanne of in de Tropen? Alle interessante weetjes komen aan bod terwijl je de dieren van jouw collectie in de juiste verblijven probeert te plaatsen. Op de markt ruil je dieren door middel van vraag en aanbod, net als in een echte dierentuin.

Iedere speler heeft vijf verblijven die gevuld moeten worden. Door slim te ruilen en met de juiste tactiek zorg je dat je als eerste een 5-sterren dier in je verblijf plaatst en het spel wint! Dus start je eigen dierentuin met My Zoo, een bordspel voor de hele familie.

Leeftijd: 8+. Spelers: 2-4 personen. Speelduur: ± 45 minuten. Verkrijgbaar vanaf: 1 oktober. Consumentenadviesprijs: € 24,99. Voor meer informatie: www.justgames.nl

Over Just Games
Just Games is onderdeel van de Just Media Group en is de Nederlandse spellenuitgever van de leukste familiespellen, kinderspellen, pocketspellen en puzzels. In korte tijd heeft het jonge bedrijf al vele populaire spellen uitgebracht waaronder het voor een Speelgoed van het Jaar genomineerde Buurman & Buurman bordspel, Wie is De Mol bordspel, Penoza bordspel en NOS Jeugdjournaal bordspel.

Lezersactie
Voor een lezersactie in deze krant worden 3 MY ZOO spellen verloot. Meedoen en kans maken is eenvoudig. Vul onderstaande in en mail dit naar lezersactie@haagmedia.nl. De reacties moeten uiterlijk maandag 11 september binnen zijn.

COUPON
Vraag: Voor hoeveel spelers is het spel geschikt?
Naam:
Adres:
Woonplaats:
Tel.nummer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.