Stadswandeling ‘Monumenten Oud-Rijswijk’

De Historische Vereniging Rijswijk (HVR) heeft in samenwerking met Knijnenburg Producties de stadswandeling “Monumenten Oud-Rijswijk” toegevoegd aan de in 2017 gelanceerde app “Rondje Rijswijk. Met behulp van een smartphone is nu ook een monumentenroute te wandelen in het oude centrum van Rijswijk. Deze wandeling is een aanvulling op de reeds opgenomen jeugdwandeling “Ontdek historisch Rijswijk” en op de audiotour door Rijswijk-Buiten.

Tijdens de wandeling “Monumenten Oud-Rijswijk” loopt de wandelaar langs een groot aantal van de prachtige Rijswijkse rijks- en gemeentelijke monumenten in het oude dorp. Onderweg wordt een schets gegeven van de geschiedenis van het monument. De wandeling duurt ongeveer anderhalf uur.

Deze app is een schitterend voorbeeld van citymarketing om het mooie Rijswijk te promoten. De app Rondje Rijswijk is gratis te downloaden via de App Store (iPhone) of de Google Playstore (Android).
Andere partijen in de culturele of maatschappelijke sector worden ook uitgenodigd om hun wandelingen toe te voegen. Neem daarvoor contact op met Knijnenburg Producties: info@knijnenburgproducties.nl of 070-3194533.
De HVR verzorgt de Monumentenwandeling Oud-Rijswijk ook voor groepen van maximaal 15 deelnemers, evenals een groepswandeling “Architectuur in Leeuwendaal”. Meer informatie hierover staat op: www.historischeverenigingrijswijk.nl of telefonisch via 070-3902609.

Voor meer informatie over de wandeling: Wim Dammers, secretaris HVR.
Voor meer informatie over de app: Knijnenburg Producties: www.knijnenburgproducties.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.