Sportcampus Zuiderpark genomineerd voor ‘Gebouw van het Jaar’

Na drie dagen touren door Nederland heeft de jury negen gebouwen waaronder Sportcampus Zuiderpark kandidaat gesteld voor de titel BNA Beste Gebouw van het Jaar 2018. Maar, welk gebouw verdient de Publieksprijs? Stemmen kan tot 1 mei op www.gebouwvanhetjaar.nl.

Na de bekendmaking op 18 mei worden tien stemmers beloond met een exclusieve rondleiding door het winnende gebouw.
In het historische Zuiderpark is de sportcampus een toonbeeld van innovatieve samenwerking tussen onderwijs, sport en de gemeenschap. Het doel is om het belang van sport en beweging te benadrukken door middel van leren en betrokkenheid, zowel voor de amateur en de topsporter waarbij sport wordt gebruikt als inspiratie voor een gezondere samenleving.

Sportcampus Zuiderpark is veel meer dan een expertisecentrum voor sport en beweging. De integratie van publiek toegankelijke ruimten voor onderwijs en recreatiesport heeft een omgeving gecreëerd, die het belang van sport voor de gezondheid en het welzijn van iedereen viert en promoot.

In het hart van de stad biedt de sportcampus ruimte voor het organiseren van diverse internationale sportevenementen, alsook inspiratie en motivatie aan mensen van alle generaties om deel te nemen aan nieuwe activiteiten in het voetspoor van atleten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.