Spooktocht op Landgoed Ockenburgh

Tussen de mistflarden op Landgoed Ockenburgh doemen de contouren van het chalet op. Een kille wind jaagt de laatste wandelaars naar huis, een uil gaat in het snel donker wordende bos op zoek naar zijn prooi. Totdat hij plotseling vreemde figuren uit de mist ziet opdoemen. Ze komen steeds dichterbij en maken onheilspellende geluiden. Durf jij op zaterdag 28 oktober te komen kijken op het landgoed wat deze heksen, zombies en andere engerds van plan zijn? Kom dan naar de Halloween Spooktocht!

De start is net als tijdens de voorgaande edities op het parkeerterrein van Tuincentrum Ockenburgh aan de Loosduinse Hoofdstraat 875. Deelnemers kunnen weer kiezen tussen twee tochten: de wat minder enge Griezeltocht (vooral kijken naar griezels); deze start tussen 18.30 en 19.30 uur. De engere Siddertocht (de griezels laten je schrikken) begint tussen 19.40 en 20.30 uur. Voor kinderen onder de 11 jaar geldt dat ze de tocht alleen mogen lopen onder begeleiding van een volwassene.

De tocht is ongeveer 3 kilometer lang en duurt ongeveer 45 minuten. Deelname kost 6 euro per persoon. Bij het startpunt is gelegenheid om Halloweenspullen te kopen. Aan het einde worden hapjes (broodje worst, koek en snoep) en drankjes verkocht en kan men even gaan zitten om bij te komen van de schrik en gezellig na te praten.
Inschrijven kan via het inschrijformulier op www.rimboejagers.nl. Vol is echt vol!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.