Spektakel op de Gothic & Fantasy Beurs!

Op zaterdag 24 en zondag 25 oktober vindt de Gothic & Fantasy Beurs plaats in De Broodfabriek in Rijswijk. Een veelzijdig evenement voor iedere gothic en fantasy liefhebber, waarbij muziek en entertainment hoog in het vaandel staan. Bezoekers kunnen genieten van afwisselende muziekstijlen van verschillende bands. Uniek is het optreden op zondag van de band Heidevolk.

Naast een uitgebreid programma is er ook een sfeervolle markt met meer dan 140 kramen met diverse artikelen op gothic en fantasy gebied. Kleding, accessoires, schoenen, make-up, boeken, pruiken, elfjes en draken zijn ruim vertegenwoordigd. Een gezellige markt om te winkelen!

Tegen inlevering van dit artikel uit de krant ontvangt iedere bezoeker € 2,00 kassakorting bij de Gothic & Fantasy Beurs, dus voor € 8,- i.p.v. € 10,-. De korting is alleen geldig op de entreeprijs van één volwassene en geldt niet i.c.m. andere aanbiedingen. Vul in en lever in bij de kassa:

Algemene informatie
Gothic & Fantasy Beurs, 24 & 25 oktober in De Broodfabriek, Volmerlaan 12 in Rijswijk. Geopend van 10.00-17.00 uur. Entreeprijs volwassenen € 10,-, kinderen 7 t/m 12 jaar € 3,- en kinderen t/m 6 jaar gratis.
Kijk op www.gothicbeurs.nl voor meer informatie of bel 070-3075900.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.