Speel mee in de zomervoorstelling van Theater Dakota

Nieuwe vrienden, oude vrienden, beste vrienden, verre vrienden… We hebben er veel en maken graag nog meer nieuwe. Kom jij ook vrienden maken tijdens de zomerweek van Theater Dakota?

Ga samen aan de slag tijdens Dakota’s Zomerweek en kies uit de volgende workshops: zang, dans, theater of beeldend.

We starten op maandag 16 juli om 12.00 uur met samen kijken naar de voorstelling ‘Jij bent ‘m!’ van KORZO Theater. Een leuke en interactieve kindervoorstelling waarbij het aloude tikkertje in een nieuw jasje wordt gestoken. Daarna gaan we aan de slag, want op maandag 16 t/m donderdag 19 juli van 12.30-14.00 uur) werk je aan een voorstelling.

Op donderdag 19 juli zijn de voorstellingen (om 17.00 en 19.00 uur). Uiteraard gaan we op donderdag 19 juli ook samen een hapje eten (van 17.30-18.30 uur) op ’t strand van Dakota. Je ouders, opa’s en oma’s, ooms en tantes, neefjes en nichtjes én vrienden zijn van harte welkom.
Een plekje bij Dakota’s Zomerweek kost €20 (Ooievaarspas €10), exclusief lunch.
Maandag 16 juli wordt de lunch verzorgd en op donderdag 19 juli is er avondeten. Op de andere dagen graag lunch meenemen. Bestellen kan via www.theaterdakota.nl of 070-3265509 of aan de kassa van Theater Dakota aan de Zuidlarenstraat 57. Een kaartje voor de voorstelling kost €2 (Ooievaarspas €1).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.