Spectaculaire start scoutinggroep Brigitta Valentijn

Op zaterdag 3 september luidde scoutinggroep Brigitta Valentijn het seizoen 2016-2017 in. Kinderen en nieuwe vrijwilligers leggen een symbolisch parcours af en klimmen/glijden hun nieuwe groep in.

Scoutinggroep Brigitta Valentijn begint het nieuwe seizoen altijd met een bijzondere activiteit, namelijk het Overvliegen. Op 3 september werd er ‘in-, over- en uitgevlogen’. Nieuwe kinderen en vrijwilligers worden welkom geheten, de oudste kinderen vliegen over naar de volgende leeftijdsgroep en ook zullen enkele kinderen en vrijwilligers uitvliegen. Zoals altijd zal het de overvliegers niet makkelijk gemaakt worden, ze zullen hun best moeten doen om de overtocht te maken naar hun nieuwe groep! Dit is een bijzonder moment waarvoor ouders, buurtgenoten en geïnteresseerden van harte welkom zijn. De activiteit vond plaats park Ockenburgh.

Scoutinggroep Brigitta Valentijn, een eigentijdse scoutinggroep zonder uniform en organiseert iedere zaterdag leuke, gevarieerde activiteiten voor mensen vanaf 5 jaar. Kinderen kunnen altijd langskomen om een keer een kijkje te nemen en mee te doen. Wil je meer weten, kijk op www.brigittavalentijn.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.