Spectaculaire opening Snackpoint Burragâh Time

Momenteel vindt de verbouwing van Snackbar ’t Goude Gemaal naar Snackpoint Burragâh Time plaats. Deze verbouwing zal op 2 september klaar moeten zijn vanwege de spectaculaire (her)opening van deze horecagelegenheid. Op genoemde datum wordt de eerste voorronde van een contest gehouden, namelijk ‘Wie eet het snelst een Medley-burger?’

“De verbouwing zal gefaseerd verlopen,” aldus La Toya, die in ’t Goude Gemaal de scepter zwaait. “Er komt nieuw meubilair zowel binnen als buiten. De overheerlijke menu’s en andere snacks worden op duidelijke digitale schermen geplaatst. Snackpoint Burragâh Time zal een Amerikaans-Haagse uitstraling krijgen. Bovendien worden de (burger)menulijsten uitgebreid en zal de thuisbezorging tot in de puntjes worden geregeld!” Zoals we iedereen kunnen bedienen met de lekkerste hamburger van Den Haag!
Uiteraard gaan alle verkoop- en leveringsactiviteiten van Snackbar ’t Goude Gemaal tijdens de verbouwing gewoon door. De klanten zullen weinig last ondervinden.

Contest
Aan de eetwedstrijd mag iedereen deelnemen. De voorronden worden gehouden op de zondagen 2 en 23 september; beide dagen is aanvang om 13.30 uur. Tevens kan men op beide dagen op een groot scherm de wedstrijden van ADO Den Haag volgen. Deelnamekosten aan de contest zijn 10 euro per persoon. Via info@burragahtime.nl kan men zich opgeven. La Toya: “De winnaar van de contest krijgt een ticket van Artiestenreizen.nl en uiteraard eeuwige roem.”
Om de Medley-burger te promoten is een nieuw duo opgericht, namelijk Prettig en Gestoord. Dit duo wordt gevormd door John Medley en Mario Mulder. La Toya besluit: “Snackpoint Burragâh Time zal in Den Haag en omgeving naam gaan maken!”

Contact
‘t Goude Gemaal is gevestigd aan de Loevesteinlaan 484-488 in Den Haag. Tel. 070-3214774. Website www.oudegemaal.nl. De snackbar is elke dag geopend van 11.00-24.00 uur. Terras aanwezig. Gratis parkeren voor de deur. Tram 16 stopt om de hoek.

PS. Dit artikel is een voorproefje onder meer vanwege de oproep voor deelname aan de eetwedstrijd van de Medley-burger. Nadere nieuwe informatie volgt nog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.