Spectaculaire opening Johnny’s Burger Company in Loosduinen

Afgelopen zaterdag was de spectaculaire opening van Johnny’s Burger Company in Loosduinen. Die dag werden er gratis hamburgers uitgedeeld in de met ballonnen versierde zaak. “Het was onze openingsstunt,” aldus franchiser Dalyan enthousiast. “En dat hebben we geweten. Er zijn honderden mensen op afgekomen!”

Het gloednieuwe pand van Johnny’s Burger Company heeft een frisse uitstraling. De overzichtelijke inrichting laat niets te wensen over. De klant kan er gezellig zitten om op zijn bestelling te wachten om deze ter plekke te nuttigen of naar huis mee te nemen.

Alle producten van Johnny’s Burger Co zijn van hoogwaardige kwaliteit. De burgers bijvoorbeeld bestaan voor 97% uit Australisch en Zuid-Amerikaans rundvlees en 3% Johnny’s kruiden en bevatten geen kunstmatige stoffen. “We zijn qua burgers totaal niet te vergelijken met onze concurrenten,” vertelt Dalyan. “Hetzelfde geldt voor de rest van ons assortiment, dat verder uit hotdogs, wraps, salades, muffins, speciaal ijs en frisdranken bestaat.”

Bestellen bij Johnny’s Burger Co is heel simpel. Dat kan telefonisch op onderstaand nummer. Maar het snelste gaat toch wel via johnnys.nl. De bezorging gaat supersnel per elektrische fiets binnen 30 minuten. Dalyan besluit: “Wij bezorgen met speciale warmhoudtassen. Deze kunnen de bestellingen één uur lang op 70 graden warm houden!”

Speciale aanbieding
Toe en met 30 september 2018 doet Johnny’s Burger Company in Loosduinen een speciale aanbieding. Bij afhalen kosten alle burgers slechts 5 euro per stuk en bij bezorgen is dat 6 euro per stuk. Regelmatig zal Johnny’s Burger Co aantrekkelijke aanbiedingen doen. Houd de site maar in de gaten. Dit alles onder het motto: “Meat is all you eat!”

Contact
Johnny’s Burger Company is gevestigd aan de Loosduinse Hoofdstraat 309 (naast Het Kruidvat) in Den Haag-Loosduinen. Tel. 070-2096309. Na 18.00 uur gratis parkeren voor de deur. De openingstijden zijn op maandag t/m zaterdag van 12.00-22.00 uur en op zondag van 16.00-22.00 uur. Bezorging vanaf 16.00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.