Speciale driedaagse Paas-editie van De Neuzelbeurs

Kom tijdens de Paasdagen leuke koopjes scoren in De Broodfabriek! Op zaterdag 15, zondag 16 en maandag 17 april vindt de Neuzelbeurs plaats in Bakkerij 1 van De Broodfabriek in Rijswijk. Deze bijna volgeboekt speciale Paas-editie is drie dagen geopend. Bij honderden kramen worden tweedehands spullen, curiosa, kleding, boeken, meubels, antiek en allerlei andere koopjes verkocht. De Neuzelbeurs biedt voor ieder wat wils!

Naast vele koopjes vindt men op de Neuzelbeurs dit weekend ook leuke kramen met smakelijke producten om mee naar huis te nemen: snoep, worst, sambal, olijven, stroopwafels en aardbeien. Voor de kinderen is SchminkCity op zondag en maandag aanwezig om alle kinderen leuk te schminken.

Zelf handel verkopen op de Neuzelbeurs? Kijk dan op HYPERLINK “http://www.neuzelbeurs.nl/”www.neuzelbeurs.nl voor beschikbaarheid en boekingen of bel voor meer informatie 070-3075900.

De toegang tot de Neuzelbeurs bedraagt € 4,00 p.p., voor kinderen van 7 t/m 12 jaar geldt een entreeprijs van € 3,00 en tot en met zes jaar is de entree vrij. Het is ook mogelijk om een weekendkaartje voor drie dagen te kopen voor € 6,00 p.p.!

Locatie: De Broodfabriek, Volmerlaan 12, Rijswijk. Openingstijden: van 10.00 tot 17.00 uur.

Meer informatie: www.de-broodfabriek.nl en www.neuzelbeurs.nl en www.creaweekend.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.