Snelle service en klantvriendelijkheid bij Adobike XL!

Adobike XL is sinds 2013 gevestigd aan de Leyweg 595C in Den Haag. Deze schitterende fietsenspeciaalzaak met ruim 500 m2 showroom en reparatiesnelservice biedt een zeer breed assortiment in diverse prijsklassen. “Ik vind het boeiend om mensen op de fiets voldaan naar huis te laten gaan,” zegt eigenaar Kenan Dag. Adobike XL staat voor een scherpe prijsgarantie, persoonlijke begeleiding, een zeer snelle reparatieservice en dit alles onder begeleiding van deskundige medewerkers met de juiste expertise.

“Wij zijn afgelopen jaren snel gegroeid met vestigingen in Den Haag, Rijswijk, Delft en Rotterdam,” vertelt Kenan Dag. “Dit komt door onze klantvriendelijkheid, kwaliteit en service. Wie bij ons een fiets koopt, krijgt minimaal een jaar garantie. Daarbij kan men na drie maanden terugkomen voor een gratis onderhoudsbeurt. Hiervoor hebben we een eigen onderhoud- en reparatieservice zonder afspraak. De klanten worden dus snel en adequaat geholpen. Deze service wordt door onze klanten bijzonder op prijs gesteld. Bij Adobike XL komt men niet even een fiets kopen, maar gaan we graag een langdurige relatie met onze klanten aan. Dit is dan ook de kracht van onze zaak. Naast alle bekende merken is Adobike XL ook premium dealer van de merken Cortina, Altec, Puch, BSP, Haibike en Qwic elektrische fietsen. Daarnaast is Adobike XL erg onderscheidend met misschien wel het grootste assortiment aan verschillende merken transportfietsen.

Gezond en populair
“Fietsen is de goedkoopste én gezondste vorm van vervoer,” vervolgt Kenan Dag. “Juist in een tijd van crisis en bezuinigingen wordt de fiets steeds populairder. Je ziet dan ook dat er bij steeds meer bedrijven mensen gebruik maken van de fiets. Veel meer mensen en ook jongeren pakken bijvoorbeeld eerder een elektrische fiets en laten de auto staan.”

Aanbiedingen en acties
“Momenteel heeft Adobike XL verschillende doldwaze aanbiedingen, zo hebben wij momenteel de goedkoopste omafiets van Nederland voor maar € 119,- en een elektrische fiets vanaf € 949,-. Daarnaast bieden we ook een Qwic fiets met middenmotor aan die onlangs met een 9.0 is gewaardeerd door de Consumentenbond met € 300,- kassakorting en een gratis fietsverzekering van de ANWB.”
Bij inruil van een oude fiets krijgt men korting op de aankoop van een nieuwe fiets. Tegen de laagste prijzen kan men bij Adobike XL terecht voor de meeste uiteenlopende fietsen zoals stadsfietsen, transportfietsen, moederfietsen, omafietsen, vouwfietsen, bakfietsen, mountainbikes en kinderfietsen. Alle fietsen worden binnen 48 uur geleverd en gratis thuisbezorgd. Uiteraard is er ook een uitgebreide voorraad fietsaccessoires van topmerken bestaande uit kinderzitjes, fietstassen en manden, sloten, verlichtingsartikelen en reparatieonderdelen. Overigens heeft Adobike een eigen huismerk ontwikkeld, genaamd Altec. “Dit zijn fraaie modellen, waarbij sprake is van de juiste prijs/kwaliteit-verhouding en we goed hebben geluisterd naar de wensen van onze klanten,” aldus Kenan Dag.

Winteractie
Adobike XL heeft een speciale actie. Voor € 29,- krijgt uw fiets een winterbeurt en wordt totaal gecheckt op alle punten.

Openingstijden
Adobike XL is gevestigd aan de Leyweg 595C in Den Haag. Tel. 070-3080840. E-mail: info@adobike.nl. Zie ook de webshop voor meer informatie en andere aanbiedingen op www.adobike.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.