Slimme oplossingen tijdens de VvE & Vastgoedonderhoud beurs

In het voorjaar van 2018 organiseert RTR-Events weer de vier grote VvE & Vastgoedonderhoud Beurzen in de regio’s Utrecht, Rijnland, Haaglanden en groot Amsterdam. De beurs heeft dit jaar het thema “Smart Cities” en staat in het teken van slimme oplossingen.

Wat kunt u verwachten? Een kleine greep uit het aanbod;

Gespecialiseerde software voor VvE’s
Dagelijks worden in Nederland bijna 27.000 appartementengebouwen beheerd met de software van Twinq. De software is gebaseerd op jarenlange praktijkervaring en ondersteunt alle processen van het beheer van VvE’s zoals het opstellen van de begroting, het bewaken van de ledenbijdragen, de eigendomsoverdracht van een appartementsrecht, het samenstellen van een actuele presentielijst en het voeren van de administratie.

Een breed scala aan innovatieve toegangs- en beveiligingsoplossingen
Veilig zijn… waar u woont, werkt of verblijft. Daar gaat het AXA Project Security om. De veiligheidsoplossingen voldoen aan de meest actuele normen en eisen gesteld aan woningen, appartementen en kantoorcomplexen. Tijdens de beurs zullen er adviseurs aanwezig zijn met een uitgebreide kennis van nieuwste technieken, actuele wet- en regelving en veiligheidsrichtlijnen en kunnen u informeren, adviseren en ondersteunen.

GRATIS QuickScan
Speciaal voor de beurs geeft Cas Pronk GRATIS QuickScans weg. Met een QuikScan geven zij een korte rapportage over de aangetroffen situatie van een gebouw, de resultaten van de inspectie en de verbetermogelijkheden en aanbevelingen. Cas Pronk is in de loop der jaren uitgegroeid van een eenmanszaak naar een bedrijf met een compleet pakket aan diensten, gericht op het totale onderhoud van woningen en bedrijfspanden.

Mediator als slimme oplossing voor VvE conflicten
Mediation biedt een aantal voordelen bij het oplossen van een conflict. Bij mediation wordt er gezocht naar een oplossing die zoveel mogelijk tegemoet komt aan alle partijen. Bij de rechtspraak is er daarentegen per definitie een verliezer. Daarnaast hebben de partijen zelf invloed op de oplossing van hun conflict. Tot slot scheelt mediation ook veel tijd en geld in vergelijking met een rechtszaak. Margreet Malda van FUSE medation is gespecialiseerd in het oplossen van VvE conflicten. Zij zal tijdens de beurs hierover presentaties en advies geven.

Tot slot
Gezamenlijke investeringen in slimme oplossingen zijn belangrijk om kosten te besparen op lange termijn. Om dit te realiseren zijn goede en betrouwbare dienstverleners nodig. Die vind je weliswaar online, maar de beurs biedt de mogelijkheid tot persoonlijke ontmoeting met verschillende partijen.
Naast het unieke aanbod van exposanten uit diverse branches is er een doorlopend programma van workshops en gastsprekers die in het teken staan van het thema “Smart Cities”.

Voor meer informatie over de beurs gaat u naar www.rtrevents.nl of stuur een mail naar info@rtrevents.nl.
Bestel hier uw GRATIS toegangskaarten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.