Slagerij Simon: een gezellige dameszaak

Zes weken geleden zijn de deuren van Slagerij Simon in winkelcentrum Leyenburg voor het eerst geopend. Voor veel klanten is Angelique Simon geen onbekende, want zij werkte al vier jaar in deze slagerij, die zij van Ron Verzijl heeft overgenomen. Daarbij komt ook nog eens het feit, dat Angelique daarvoor ook al 24 jaar bij andere slagers heeft gewerkt, dus van behoorlijke ervaring in de slagersbranche kan wel gesproken worden.

In de mooie, frisse zaak staan vitrines die overzichtelijk zijn ingericht. Alle soorten vlees – met als specialiteit kogelbiefstuk – en vleeswaren zijn van ambachtelijke kwaliteit. En de klanten kunnen zien hoe de door hen bestelde producten worden afgesneden en verwerkt. “We maken veel vleeswaren zelf zoals grillworst, gebraden gehakt en zeeuws spek, et cetera,” aldus een enthousiaste Angelique.
Daarnaast bestaat het assortiment uit kant-en-klare maaltijden, stamppotten, salades, en bami en nasi. Angelique: “Deze maken we ook zelf. En we breiden nog steeds uit. Echte aanraders zijn bietenschotel met hachee, noedels met rundvlees en Oma’s kipschotel. We willen onze klanten laten watertanden en dat lukt aardig!”
In de zomer is Slagerij Simon gespecialiseerd in producten voor de barbecue zoals spareribs, saté’s en schaslicks. En in de winter zijn de gourmet en fondue echte aanraders.

Toekomstplannen
Uiteraard heeft Angelique ook toekomstplannen. Ten eerste wil ze luxe belegde broodjes gaan verkopen. Ten tweede denkt zij aan een in te voeren bezorgservice. Verder blijft Angelique altijd letten op de goede prijs-kwaliteit verhouding, want daar zijn de klanten tevreden over.
Tot slot zegt Angelique: “Ons team bestaat alleen maar uit vrouwen; dat zijn naast mij Miranda, Margreet, Jeanette en nog een Miranda. Samen vormen we een gezellige dameszaak en we willen het onze klanten zoveel mogelijk naar hun zin maken. Allemaal redenen om een keer bij ons langs te komen!”

Contact
Slagerij Simon is gevestigd aan de Escamplaan 289 (in winkelcentrum Leyenburg halverwege tussen Albert Heijn en Jumbo) in Den Haag. Tel. 070-3254774. De openingstijden zijn op dinsdag t/m vrijdag van 09.00-18.00 uur en op zaterdag van 09.00-16.00 uur. Pinapparaat aanwezig. Op het parkeerterrein achter het winkelcentrum kan men de eerste twee uur gratis parkeren.

Foto Richard Mulder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.