Sinterklaas weer enthousiast ontvangen in Zuidwest

De Sint en zijn gevolg brachten afgelopen zaterdag weer een bezoek aan vijf winkelcentra in Zuidwest waar zij weer met veel enthousiasme werden ontvangen. Het was die dag gelukkig droog. Alleen de wind zorgde voor een niet al te hoog temperatuursgevoel. Maar dat laatste feit mocht de pret niet drukken, want er stonden weer vele ouders met hun kindertjes langs het traject van de optocht.

De op een na grootste Sinterklaasoptocht in Den Haag begon net als de voorgaande jaren in Winkelcentrum Dierenselaan/Apeldoornselaan. Zoals gewoonlijk was de Kwibus met een aantal muziek- en danspieten al een half uur van tevoren aanwezig om de kinderen en hun ouders alvast op te warmen voor de komst van Sinterklaas. Dit gebeurde daarna ook bij de andere te bezoeken winkelcentra. Daarna vervolgde Sinterklaas zijn route langs Winkelcentrum Leyenburg, Winkelcentrum Betje Wolffstraat en Winkelcentrum Hoge Veld om uiteindelijk te eindigen in Winkelcentrum Leyweg. De goedheiligman en zijn gevolg waren zichtbaar ingenomen met het grote aantal mensen dat overal langs de weg stond en de hartelijke ontvangst die zij in alle winkelcentra kregen.
Sinterklaas en de organisatie keken terug op een zeer geslaagd evenement.

“Het lijkt net alsof er jaarlijks meer mensen met hun kinderen langskomen!” Sinterklaas en zijn pieten en alle kinderen zijn alle winkeliers van de vijf winkelcentra, Stichting Ondernemersbelangen Escamp, coördinator Rob van den Berg, alle sponsoren, Politiebureau Zuiderpark, de EHBO-mensen en alle andere medewerkers dankbaar, die deze intocht in Den Haag Zuidwest hebben mogelijk gemaakt!

Voor een overzicht van alle sponsors kan men surfen naar: www.sinterklaasindenhaagzuidwest.nl. Daar staat ook een impressie van het bezoek van Sinterklaas aan de vijf winkelcentra. Hetzelfde geldt voor de Facebookpagina Sinterklaas in Den Haag Zuid West.

Foto Richard Mulder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.