Shownieuws uit de Hofstad

Afgelopen zondag was de eerste voorronde van de ArtiestenReizen.com Talentenjacht in Café ‘t Oude Gemaal aan de Loevesteinlaan in Den Haag. Acht getalenteerde zangers en zangeressen namen het tegen elkaar op voor een plek in de felbegeerde finale met als hoofdprijs artiestenreis in een all inclusive 5-sterrenhotel naar Alanya voor twee personen. De eerste voorronde is gewonnen door Dini Grünholz met het nummer ‘Engel zonder vleugels’ van Glennis Grace.

Afgelopen jaar was Helga Albers de gelukkige winnares. Dit jaar zal zij opnieuw meegaan met de artiestenreizen op 3 oktober samen met andere bekenden artiesten waaronder DJ Matsoe Matsoe, John Medley, Side Kick en nog vijf andere toppers. Het belooft net als voorgaande jaren een leuke vakantie te worden. Zo heeft John Medley op 1 september zijn nieuwe single gelanceerd, en heeft feestduo Side Kick afgelopen weekend weer vol enthousiasme haar nieuwe videoclip opgenomen. Zij zullen uiteraard hun single ten gehore brengen onder de warme Turkse zon.

Wil je er ook een weekje tussenuit en heb jij zin in zon, zee en strand? Neem dan snel een kijkje op www.ArtiestenReizen.com, want voor slechts €499,- zit jij al acht dagen in Alanya in een splinternieuw all-inclusive 5-sterrenhotel.
Heb je toevallig al een vakantie geboekt naar Alanya, Antalya, Side of Belek en wil je een feestavond bijwonen? Dan ben je van harte welkom. Je hoeft alleen een mailtje te sturen naar info@artiestenreizen.com.

Wil jij graag nog meedoen aan de talentenjacht? Neem dan contact op met Nelleke per mail naar info@oudegemaal.nl of telefonisch op 06-51302600. Vermeld daarbij voor welke dag jij wilt meedoen met de keuze uit 10 of 17 september.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.