Sass Jordan in Paard van Troje

In 2017 is het precies 25 jaar geleden dat het succesvolle album “Racine” van Sass Jordan het levenslicht zag. Op 14 september komt de Canadese rockdiva naar Paard Van Troje in Den Haag om het 25 jarig jubileum van “Racine” samen met de fans te vieren.

Sass Jordan scoorde begin jaren ‘90 verschillende grote hits zoals “Highroad Easy”, “So Hard” en ”Make You A Believer”. Ze won ‘Billboard’s Best Female Rock Vocalist Award’, zong een duet met niemand minder dan Joe Cocker voor de soundtrack van “The Bodyguard” en werkte samen met muzikale zwaargewichten zoals Aerosmith, Alice Cooper, Cheap Trick, Van Halen en Carlos Santana. Ook was ze op televisie te zien als jurylid van het Canadese Idols en had zij een rol in de serie Sisters.

“Racine” kwam uit in maart 1992 en is 25 jaar later nog steeds een belangrijk album. Sass Jordan wilde het jubileum niet onopgemerkt voorbij laten gaan en besloot het album opnieuw op te nemen om zo de fans de kans te geven stil te staan bij waar zij 25 jaar geleden waren en hoever ze sindsdien zijn gekomen. “Racine Revisited” is een organisch rockalbum met het heerlijke rauwe stemgeluid van Sass Jordan in de hoofdrol. “Racine Revisited” komt op 15 september 2017 uit via Linus Entertainment/ Bertus.

Sass Jordan live in Paard Van Troje op donderdag 14 september 2017
Toegang: 17,50 excl. 2,50 servicekosten
Aanvang: 20.00 uur
Voorprogramma: Chris Caddell and the Wreckage
Bestel hier je tickets

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.